Vzťahy naše susedské

Vzťahy naše susedské

Niet nad dobrých susedov. S týmto bude určite súhlasiť každý. Život ale prináša rôzne susedské situácie a práve o tom budeme hovoriť po celý tento týždeň. Eva Vasilová začala parkovaním pri rodinných domoch:

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vzťahy naše susedské - to je téma, o ktorej hovoríme tento týždeň a medzi časté problémy patrí aj chov zvierat. Napríklad neustále štekajúci pes. Pre majiteľov  domáci miláčik, no pre okolitých obyvateľov zdroj stresu. Čo sa s tým dá robiť? Zisťovala Eva Vasilová.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo robiť ak vám sused neustále parkuje pred bránou, alebo keď pes od vedľa neúnavne šteká? Aj toto sme už riešili v predchádzajúcich častiach. Od pondelka hovoríme o najčastejších problémoch, ktoré vznikajú medzi susedmi, no a neraz sú príčinou nezhôd napríklad stromy.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už od pondelka hovoríme o problematických situáciách, ktoré vznikajú medzi susedmi. Možno aj vy máte skúsenosti, keď sa s ľuďmi, ktorí bývajú vedľa vás jednoducho nedá dohodnúť. Čo robiť, keď vás doslova vydymujú, či už fajčením alebo spaľovaním lístia, zisťovala Eva Vasilová:

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dym z cigariet, či zo spaľovania odpadu od susedov. Aj toto sú časté problémy medzi ľuďmi, ktorí bývajú vedľa seba. Tento týždeň  radíme, ako riešiť takéto situácie a dnes je na rade posledná časť a naozaj častý problém - hluk.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak to boli susedské vzťahy. Od pondelka už budeme hovoriť o technológiách, ktoré nám uľahčujú život. Medzinárodný kongres ITAPA aj tento rok v spolupráci s RTVS udelí Cenu Rádia Slovensko. Vy rozhodnete, ktorý z nominovaných projektov je ten najlepší. Počúvajte od pondelka.

Autorka: Eva Vasilová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame