Manželské pätoro

Manželské pätoro

Objali ste dnes ráno svoju polovičku? Poďakovali ste sa jej, pochválili ju? Ak nie, tak to po príchode domov napravte. Aj takéto maličkosti totiž formujú naše spolužitie. Lukáš Mano v seriáli na tento týždeň zisťoval, čo je kľúčom k udržaniu dlhodobého vzťahu - počúvajte jeho "manželské pätoro". 

Manželské pätoro - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V tomto týždňovom seriáli je reč o manželstve, ktoré je základným pilierom rodiny, a teda aj spoločnosti. No práve deti často zasiahnu do vzťahu ako blesk. Zrazu je tu tretí človiečik, ktorý si vyžaduje všetku našu pozornosť. Aj tú, ktorú sme predtým venovali manželovi či manželke. Pokračuje Lukáš Mano, ale poďme pekne po poriadku.

Manželské pätoro - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak pár navštívi manželskú poradňu a rieši nejakú krízu, väčšinou ide o dlhodobý problém. Ako Lukášovi Manovi povedala rodinná mediátorka Bronislava Švehláková, na vzťahu by mali pracovať obaja partneri a stále.

Manželské pätoro - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ste vo vzťahu spokojní a partner je vám oporou? Ak ste odpovedali áno, vaše manželstvo žiadnu pomoc nepotrebujete - teda zatiaľ. Do manželslkej poradne sa ale chodí ešte predtým, než sa začnú kopiť problémy. Lukáš Mano hovoril s rodinnou mediátorkou Bronislavou Švehlákovou.

Manželské pätoro - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj dlhoročný, na prvé oko stabilný vzťah môže stroskotať. Potvrdzujú to viacerí odborníci a vzápätí dodávajú - ak ale dvojica naozaj chce, veľa vecí sa dá zmeniť. Lukáš Mano aj dnes pridáva praktické rady, čo by vo vašom spolužití nemalo chýbať.  

Manželské pätoro - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.





Autor: Lukáš Mano; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame