Jazdíme na kolobežke

Jazdíme na kolobežke

Deti, dospelí, ale aj seniori - všetkých môžeme v uliciach miest stretnúť na kolobežkách. Je to trend, trochu móda, ale aj praktická pomôcka ako sa dostať do školy, či do práce. Tento týždeň nám Tomáš Gerši poradí ako kolobežku správne vybrať a používať. Začíname u tých najmenších. 

Jazdíme na kolobežke Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kolobežku sme milovali ako malé det, niektorým to ale zostalo do dospelosti. Jazdíme na nej do práce, za kamarátmi, či len tak pre zábavu. Ak ste tomuto trendu podľahli aj vy a neviete sa rozhodnúť pri výbere tej správnej kolobežky, poradíme vám. Tomáš Gerši zozbieral niekoľko užitočných tipov.

Jazdíme na kolobežke 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kolobežky už nie sú len zábavou pre deti. Najmä tie elektrické využívajú aj dospelí  a možno aj vás k takémuto alternatívnemu spôsobu dopravy inšpiruje súčasný týždeň mobility. A my vám teraz pomôžeme vybrať ten najlepší "stroj".

Jazdíme na kolobežke 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak sme vás tento týždeň motivovali vymeniť auto za kolobežku, dnes si povieme niečo o bezpečnej jazde a tom, čo váš stroj potrebuje.

Jazdíme na kolobežke 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sú skladné a ľahko prenosné. Z elektrických kolobežiek sa stal obľúbený dopravný prostriedok. Venovali sme sa im celý tento týždeň. Dnes kolobežkársku sériu ukončíme radami ako a kde s nimi jazdiť .

Jazdíme na kolobežke 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autor: Tomáš Gerši; Ilustr. foto. Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame