Novoročné predsavzatia

Novoročné predsavzatia

Aký ste mali rok 2019? Niečo sa podarilo viac a niečo menej? Dni voľna, ktoré máme, môžeme využiť na spomalenie a uvedomenie si momentov, cez ktoré sme možno cez rok len veľmi rýchlo preleteli. O záväzkoch a upratovaní našej duše hovorí Eva Pribylincová.

Novoročné predsavzatia 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj na Silvestra pokračujeme v téme Novoročné predsavzatia a Eva Pribylincová vás v tento výnimočný deň zoberie do kina:

Novoročné predsavzatia 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes je výnimočný deň a tak tu máme dve želania - jedno od známeho historika a jedno toť odvedľa / z blízkeho trhu. Je príjemné stretávať ľudí, ktorí nešetria úsmevom, povzbudením a pozitívnou energiou. Eva Pribylincová mala pri mikrofóne dámu, ktorá Vás do Nového roka svojim prístup určite inšpiruje.

Novoročné predsavzatia 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Koncom roka bilancujeme a s príchodom toho nového si dávame záväzky. K zmenám ale treba odvahu. Psychologička Katarína Vítková žije na myjavských kopaniciach. Presťahovala sa tam z Bratislavy, lebo potrebovala - zmenu. Eva Pribylincová sa jej "pre zmenu" opýtala, či sú predsavzatia dobrý nápad.

Novoročné predsavzatia 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Hovorí sa - ako na Nový rok, tak po celý rok. Aby sa Vám darilo, ponúka Eva Pribylincová príbeh jedného z našich najlepších basketbalistov, ktorý do Spojených štátov odišiel ako študent strednej školy -a čo sa mu ako hráčovi nesplnilo, zažíva ako tréner NBA. Zoznámte sa:

Novoročné predsavzatia 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autorka: Eva Pribylincová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame