Čo robíme doma

Čo robíme doma

Čo v týchto dňoch robíme doma? Učíme sa s deťmi. Lenka Dzobová oslovila psychologičku a pedagogičku Gabrielu Herényiovú z Univerzity Komenského:

Čo robíme doma 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sme doma tak si môžeme trebárs sadnúť ku knihám a čítať. Dáša Omastová sa pýtala, čo by pre nás v týchto dňoch odporučil moderátor Literárnej revue Dado Nagy.

Čo robíme doma 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na záver nesmieme zabudnúť ešte na jeden osvedčený tip pre malých aj veľkých - rozprávky. Viaceré nájdete vo zvukovej podobe aj na webe RTVS v Archíve Extra.

Aby sme sa aj doma udržiavali v kondícii, môžeme cvičiť. Ako efektívne nahradiť behanie v parku, fitnescentrum či plaváreň? Pýtala sa Ľubomíra Goljerová:

Čo robíme doma 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vážna situácia zomkla ľudí v boji proti koronavírusu. Rôzne občianske iniciatívy chcú napríklad zvýšiť informovanosť občanov, alebo prepojiť tých, ktorí chcú pomôcť, s tými, ktorí to potrebujú. Prehľad pripravila Marianna Kovácsová:

Čo robíme doma 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Do boja proti koronavírusu nastúpil celý svet a v prvých líniách sú aj u nás bezmenní hrdinovia - lekári, záchranári, policajti, lekárnici, kuriéri, predavačky, šičky a mnohí dobrovoľníci. Ich práca je v týchto dňoch nenahraditeľná, a my ostatní im ďakujeme - pokračuje Lukáš Mano:

Čo robíme doma 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame