Online život

Online život

Už vyše mesiaca platí, že najlepšie je zostať doma. Tomu sme prispôsobili aj náš život - doma teraz varíme, učíme deti, zabávame sa, aj pracujeme. Online život je téma nášho seriálu a začíname prácou. Home office, alebo po našom práca z domu, bola ešte nedávno pracovným benefitom, dnes je pre mnohých nevyhnutnosťou. Ako povie Dáša Omastová, má aj svoje špecifiká, na ktoré treba myslieť.

Online život 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Posledné týždne sú mnohí z nás chtiac či nechtiac online. Učíme sa s deťmi, no vzdelávať sa môžeme aj my. Návod poskytne Dáša Omastová.

Online život 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Posledné týždne nám ukázali, že z domu a online zvládneme oveľa viac, ako sme si mysleli. Za monitorom si môžeme nájsť aj nový domov. Ako to funguje povie Dáša Omastová.

Online život 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O digitalizácii štátnych služieb sa horlivo diskutuje už roky. Súčasná situácia však naplno ukázala, že je mimoriadne dôležitá. Slovo má Dáša Omastová.

Online život 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o online živote. Od pondelka sme už online pracovali, vzdelávali sa, vybavili úradné záležitosti a takto pred víkendom je čas aj na zábavu. Aj tej je v digitálnom priestore neúrekom. Dáša Omastová pozýva napríklad na koncerty.

Online život 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


 

Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame