O udržateľnej móde

O udržateľnej móde

Odevné továrne vyrobia aj 12 košieľ za hodinu. Či sú aj kvalitné, o tom by sme mohli ešte dlho diskutovať. Niektorým kupujúcim je to ale jedno, hlavne, že cena je nízka. V tohto týždňovom seriáli nás bude zaujímať móda a oblečenie. Ľubomíra Goljerová chcela vedieť, čím sa pri jeho nákupe riadite vy?

O udržateľnej móde 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kvalitné oblečenie býva obyčajne ťažšie. Vlákna sú totiž hustejšie a nerozpadnú sa tak rýchlo - o tom sem hovorili včera. Dnes prejdeme z kvality na kvantitu. Až 80 percent vecí zo šatníka vraj nevyužívame. Ako nakupovať s rozumom poradí Ľubomíra Goljerová.

O udržateľnej móde 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Akciové, lacné, dve za cenu jedného - dnes je umenie oblečenie nenakupovať. Aj my nabádame na striedmosť, veď nakoniec na seba tak veľa toho nepotrebujeme.

O udržateľnej móde 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sa venujeme nášmu oblečeniu, jeho kvalite, kvantite, aj férovým obchodom. Dnes poradíme, ako sa oň doma starať, aby nám dlhšie vydržalo. Slovo má Ľubomíra Goljerová.

O udržateľnej móde 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Náš seriál sme začali radami ako racionálne nakupovať, či skôr nenakupovať oblečenie - no napriek tomu skriňa naozaj niekedy praská vo švíkoch. Pretriediť by sme ju mali aspoň dvakrát ročne - čo ale potom s kôpkou s názvom "vyhodiť"? Aj to zaujímalo Ľubomíru Goljerovú:

O udržateľnej móde 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


 

Autorka: Ľubomíra Goljerová; Foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame