Časový manažment

Časový manažment

Prázdniny a dovolenky sa spolu s letom pomaly končia, je čas vyhrnúť si rukávy a pustiť sa do práce!

Časový manažment Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hovorí lektor time managementu Martin Prodaj. Tento týždeň preto budeme hovoriť o tom, ako nepracovať veľa, ale efektívne! Dášu Omastovú začína históriou:

Časový manažment 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak vás v práci čaká kopa povinností, horiacich termínov, komplikovaných úloh a vôbec sa vám do toho nechce, doprajte si krátku prestávku a možno vám to pôjde o čosi lepšie. Tento týždeň hovoríme o správnom plánovaní pracovného času spolu s Dášou Omastovou. 

Časový manažment 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento týždeň sa učíme, ako si správne zorganizovať čas. K základom time managementu dnes Dáša Omastová pridá aj pár tipov pre pokročilých.

Časový manažment 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Odovzdať pracovný projekt, vypísať formulár, zavolať lekárovi, kúpiť deťom topánky, upiecť tortu na oslavu... Ak máte aj vy kopu povinností, lektor time managementu Martin Prodaj rozhodne odporúča zapísať si ich. Pomocníkov na plánovanie je hneď niekoľko, aby nám však slúžili, treba si dobre vybrať. S tým poradí Dáša Omastová.

Časový manažment 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme hovorili o technikách, ktoré nám pomôžu s lepšou organizáciou pracovného času. To sú tí kladní hrdinovia nášho seriálu. Na druhej strane však naše snahy dokážu zmariť. Takzvaní žrúti času. Pred tými najčastejšími varuje Dáša Omastová.

Časový manažment 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Dáša Omastová; Foto: PIXABAY/Free-Photos

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame