Legislatívne zmeny

Legislatívne zmeny

V novom roku začíname nový seriál týždňa. Už tradične to budú najdôležitejšie legislatívne zmeny v rezortoch. A keďže kľúčovým bolo určite zdravotníctvo, dnes sa pozrieme na to, aké priority ho čakajú v roku 2021. Asi nikoho neprekvapí, že Ľubomíra Hulínová začína očkovaním.

Legislatívne zmeny 1 / Zdravotníctvo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S novým rokom prichádzajú viaceré zmeny v legislatíve a dotknú sa aj nášho pracovného života. Výber z noviniek ponúka Dáša Omastová.

Legislatívne zmeny 2 / Práca Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V dnešnej časti seriálu o legislatívnych zmenách sa zameriame na dopravu, bývanie, ale aj cestovný ruch. To najdôležitejšie zaznamenala Mária Petríková.

Legislatívne zmeny 3 / Cestovný ruch Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnešné legislatívne zmeny budú z envirorezortu. Jednou z noviniek, ktorá sa dotkne každého, je triedenie kuchynského odpadu. Do júna by ho mali povinne zabezpečiť všetky samosprávy. Podrobnosti povedal Blažene Bóoczovej štátny tajomník Ministerstva životného prostredia Juraj Smatana.

Legislatívne zmeny 4 / Enviro Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes v seriáli o najdôležitejších legislatívnych zmenách ideme do rezortu školstva, kde okrem pandemického dištančného vzdelávania zarezonovala aj novela zákona o vysokých školách. Platí od januára a umožňuje odobrať vysokoškolský titul. Viac povie Lenka Dzobová.

Legislatívne zmeny 5 / Školstvo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto: PIXABAY/voltamax

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame