Rok od prvého prípadu Covid 19 na Slovensku

Rok od prvého prípadu Covid 19 na Slovensku

6. marca 2020 bol u nás odhalený prvý pacient s ochorením Covid 19.

Priebeh Covid 19 na Slovensku - úvod Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vtedy sme ešte netušili, čo bude ďalej. Koronavírus postupne menil naše životy, zvyky, vzťahy. A o tom tom budeme hovoriť celý týždeň. Dnes Ľubomíra Hulínová nazrie do oblasti, kde sa odvtedy zúfalo i s nádejou upierajú zraky všetkých - ideme do našich nemocníc..

Priebeh Covid 19 na Slovensku 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Je to už rok, čo sa u nás objavil prvý prípad Covidu 19. My v Príbehu na týždeň hodnotíme čo všetko sme museli zmeniť. Napríklad prácu. Pohľad do minulosti, prítomnosti a budúcnosti ponúka Dáša Omastová.

Priebeh Covid 19 na Slovensku 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už rok žijeme v dobre pandemickej. Ako to poznačilo naše životy, ako sme sa museli prispôsobiť? O tom je náš príbeh. V dnešnej časti sa zameriame na školstvo. Začiatky on-line vyučovania boli ťažké, spomínala v rozhovore s Máriou Petríkovou učiteľka Mária Demetrová.

Priebeh Covid 19 na Slovensku 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rok od prvého prípadu potvrdeného koronavírusu na Slovensku spomíname a hodnotíme, čím všetkým sme museli prejsť, čo všetko sme v našich životoch museli zmeniť. Po zdravotníctve, či školstve je dnes na rade kultúra. Zatvorené divadlá, kinosály, galérie či múzeá, zrušené koncerty. Aj to je dôsledok pandémie. Umelci si cestu k divákovi museli hľadať. Všetko sledovala a zaznamenávala Lenka Dzobová.

Priebeh Covid 19 na Slovensku 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

6. marec 2020 - dátum, ktorý si navždy zapamätáme. Hrozba, o ktorej sme dovtedy počúvali iba zo zahraničia, sa náhle stala aj našim problémom. Odhalili sme prvý prípad koronavírusu na Slovensku. Do boja proti nebezpečnému vírusu sa vrhla celá spoločnosť na čele so zdravotníkmi. Zapojili sa aj vedci, ale aj mnohí ďalší, od ktorých by sme to možno nečakali. Pokračuje Lukáš Mano.

Priebeh Covid 19 na Slovensku 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto: PIXABAY/fotoblend

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame