Čítanie s deťmi - darček k MDD

Čítanie s deťmi - darček k MDD

Venujeme ho deťom a čítaniu, rodinnému čítaniu, čítaniu pre radosť, lebo je škoda neobjaviť čaro kníh. Lenka Dzobová oslovila Tibora Hujdiča - známeho propagátora čítania detí a s deťmi.

Čítanie s deťmi 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes je deň detí. Možno by tie vaše potešil knižný príbeh. V tom našom hovoríme o čítaní detí, s deťmi a deťom. Dnes sa pozrieme na to, ako dieťa od čítania neodradiť. Viera Némethová z Miestnej knižnice Petržalka má dve rady pre všetkých dospelých.

Čítanie s deťmi 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Možno ste včera deťom dali k MDD nejaký darček. Ak im ale chcete dať niečo, čo im vydrží po celý život, naučte ich čítať s radosťou a s láskou. Že sa to dá, o tom hovoríme celý tento týždeň. Lenka Dzobová aj dnes oslovila Tibora Hujdiča, propagátora detského čítania a lektora. Téma - ako detí inšpirovať k čítaniu.

Čítanie s deťmi 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už sme o tom dnes hovorili. Čítanie s deťmi je skvelé a ešte lepšie potom je, ak dieťa zostane knihám verné aj v budúcnosti. Ale realita je často iná. Lenka Dzobová oslovila propagátora čítania a lektora Tibora Hujdiča alias Pána Mrkvičku, ktorý často navštevuje školy a oslovila aj školákov.

Čítanie s deťmi Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celý tento týždeň sme ako darček k MDD hovorili v príbehu o čítaní s radosťou. O tom, ako ukázať deťom cestu ku knihe. Aj to sa totiž dá naučiť. V záverečnej časti Lenka Dzobová ponúka rodinný čitateľský manuál. Slovo má propagátor čítania detí a deťom - Tibor Hujdič:

Čítanie s deťmi 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Lenka Dzobová; Foto: PIXABAY/dassel

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame