Rádio Slovensko Slovensku: Návrat

Rádio Slovensko Slovensku: Návrat

Prispieť ľubovoľnou sumou môžete do konca roka 2022. Všetko nájdete na webe Rádia SLOVENSKO.

Celý týždeň sa budeme vracať k príbehom z nášho letného charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku, vďaka ktorému sme spolu s vami pomohli zmeniť k lepšiemu osudy mnohých ľudí. Marianna Kovácsová v rámci projektu bicyklovala z východu krajiny na západ a predstavovala jednotlivé príbehy. V dnešnej časti nás zoberie do Trebišova:

Rádio Slovensko Slovensku - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Spolu s Mariannou Kovácsovou v ňom putujeme za príbehmi, ktoré sme predstavili vo vysielaní v rámci letného charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku. Spomínate si napríklad na Sebastiánka z Lučenca?

Rádio Slovensko Slovensku - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Marianna Kovácsová celé leto bicyklovala naprieč krajinou v rámci charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku a predstavovala osudy ľudí, ktorí to v živote nemajú jednoduché. Teraz sa k niektorým príbehom vraciame. Pamätáte si ešte dvojročného Kristiánka z Vyhní pri Banskej Štiavnici?

Rádio Slovensko Slovensku - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nie každý to má v živote jednoduché. O príbehoch, ktoré sme zverejnili v rámci charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku, to platí niekoľkonásobne. Marianna Kovácsová jazdila v lete na bicykli naprieč krajinou a predstavovala osudy ľudí, ktorí potrebovali pomoc. Za srdce vás chytil aj príbeh Lukáška z Detvy...

Rádio Slovensko Slovensku: Návrat - 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O tom, že u nás je stále veľa ľudí s dobrým srdcom sme sa presvedčili aj v našom letnom charitatívnom projekte Rádio Slovensko Slovensku, keď ste podporili cez finančnú zbierku 20 príbehov ľudí s neľahkým osudom. Každý jeden sme predstavili aj vo vysielaní a tento týždeň sme sa k niektorým vrátili...

Rádio Slovensko Slovensku: Návrat - 5 (A) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Hovorí Roland Kyška, riaditeľ neziskovej organizácie Ľudia Ľuďom, ktorá s nami spolupracovala. Trochu zároveň aj naznačil, k akému príbehu sa Marianna Kovácsová teraz vráti:

Rádio Slovensko Slovensku: Návrat - 5 (B) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


carousel.jpg

Autorka: Marianna Kovácsová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame