Bali – život na indonézskom ostrove počas pandémie

Bali – život na indonézskom ostrove počas pandémie

Indonézsky ostrov Bali je od včerajšia otvorený pre všetkých turistov z celého sveta. Pre pandémiu bol vstup do tejto krajiny dva roky najskôr zakázaný a potom obmedzený. Na jeseň minulého roka sa tam aj s priateľom vybrala Daniela Bederková. A ako povedala Eve Vasilovej, dostať sa tam nebolo jednoduché:

Bali – život na indonézskom ostrove počas pandémie - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O indonézskom ostrove Bali nám dnes rozpráva Daniela Bederková. Aj s priateľom tam boli mesiac počas minulej jesene, a tak túto obľúbenú dovolenkovú oblasť videli inak, ako bežní turisti ešte pred corona-pandémiou. Ako sa dozvedela Eva Vasilová, na cestovanie po ostrove si nevybrali tamojší typický dopravný ptostriedok – teda motocykel, ale zaplatili si auto so šoférom:

Bali – život na indonézskom ostrove počas pandémie - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Indonézsky ostrov Bali – obľúbená destinácia pre dovolenkárov z celého sveta. Dva roky bola pre turistov takmer uzavretá, a tí, ktorí sa tam dostali si mohli tie najznámejšie a najvyhľadávanejšie turistické miesta pozrieť v úplne inej doslova komornej atmosfére a bez čakania v dlhých radoch. Taká je aj skúsenosť Daniely Bederkovej. Počas svojho pobytu tam pred pár mesiacmi navštívila aj ostrovček Nusa Lembogan a viac aj o ňom povedala Eve Vasilovej.

Bali – život na indonézskom ostrove počas pandémie - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Galéria

Nusa Lembogan riasy.jpg Na navsteve.jpg Plaze plne odpadu Bali.jpeg Besakih Temple Na tento zaber sa bezne caka 3h v rade, nikde nikdo.jpg Na motorke do obchodu.jpg Offering.jpg Plaze bez turistov Nusa Lembogan.jpg Ovocie Bali.jpg Ubud Valley Boutique resort.jpg Ulun Danu Beratan Temple.jpg Virgin beach deti pracujú.jpg Ryžové terasy Bali.jpg Ranny trh.jpg Susenie ryze.jpg Vykladanie tehál y lode Nusa Lembogan.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Daniela Bederková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame