Turecko – 3 mesiace na 35 ročnom karavane

Turecko – 3 mesiace na 35 ročnom karavane

Čoraz viac cestovateľov na svoje putovanie najmä po Európe používa auto upravené aj na bývanie alebo karavan a práve do tejto skupiny patria aj manželia Anita a Róbert Svíbovci. Na svojom 35 ročnom karavane sa vybrali do Turecka, ale keďže vyrazili v marci veľmi nepríjemne ich prekvapilo tamojšie počasie. Aj o tom porozprávali Eve Vasilovej.

Turecko – 3 mesiace na 35 ročnom karavane - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O svojej ceste 35 ročným karavanom po Turecku nám dnes rozprávajú Anita a Róbert Svíbovci. Ako už vieme zažili tam marcové snehové fujavice, ale ani neskôr keď už dorazili k západnému pobrežiu to nebolo ideálne. Viac aj o tom povedali Eve Vasilovej.

Turecko – 3 mesiace na 35 ročnom karavane - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Manželia Anita a Róbert Svíbovci vyrábajú domáce džemy a radi aj experimentujú a kombinujú rôzne druhy ovocia aj prísad. Táto ich vášeň je natoľko silná, že aj na cestu po Turecku si do karavanu pribalili poháre na zaváranie. Ako povedali Eve Vasilovej, naozaj sa dostali aj na miesto, kde ich využili:

Turecko – 3 mesiace na 35 ročnom karavane - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Karovanlife.JPG

Galéria

Káro je top.jpg Jeden z tých peknejších dní.jpg Na bananovych plantazach v Anitli.jpg Karovanlife.JPG Naše baby v detskej izbe na predných sedadlách.jpg Naša posádka.jpg Naša Karovanlife posádka.jpg Pamukkale.jpg Náš karavan KÁRO.jpg Hammam.jpg Pamukkale4.jpg Naši tureckí susedia vanliferi.jpg Pamukkale-Hierapolis.jpg Prve dni s karavanom.jpg Naše najlepšie cestovateľské parťáčky Lola a Bella.jpg Prvé dni s karavanom.jpg Salda Golu - Turecké Maldivy.jpg Pamukkale3.jpg Prerábka po kúpe karavanu.jpg Pamukkale2.jpg Snehová fujavica v marci v Istanbule.jpg Trasa cesty po Turecku.jpg V reštaurácii na obľúbenej šošovicovej polievke.jpg Varenie banánového džemu na pláži v Anitli.jpg Varenie banánového džemu.jpg Salda Golu - Turecké Maldivy2.jpg Snehová fujavica na diaľnici v Turecku.jpg Zasnežení v Istanbule.jpg Život v našom karavane.jpg Turecký čaj.jpg Bananistan v Turecku.JPG V karavane.jpg Gozleme - turecke palacinky.jpg Grand Bazaar v Istanbule.JPG Varenie papájového džemu na pláži.jpg Hagia Sofia Istanbul.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Svíbovci

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame