Peru a Ekvádor – dva a pol mesiaca po horách a Amazónii

Peru a Ekvádor – dva a pol mesiaca po horách a Amazónii

Spoznávanie sveta stopom – taká je cestovateľská filozofia Tomáša Pastierika. Presne takto sa presúval po Afrike aj Ázii a čiastočne aj po Peru a Ekvádore. Po týchto juhoamerických krajinách putoval dva a pol mesiaca a jeho cesta sa začala v apríli v peruánskom hlavnom meste. Ako povedal Eve Vasilovej, spočiatku bol jeho pobyt v Lime nepríjemným prekvapením:

Peru a Ekvádor - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Z Irackého Kurdistanu do Južnej Ameriky – takéto cestovateľské dobrodružstvo má za sebou Tomáš Pastierik a rozprávať o tom bude aj na festivale Cestou necestou už tento pondelok v Nových Zámkoch, v stredu v Prievidzi a vo štvrtok v Žiline. My sa dnes dozvedáme o jeho zážitkoch z Peru a medzi tie dobrodružnejšie patrí aj cestovanie stopom v tejto krajine. Viac aj o tom povedal Eve Vasilovej:

Peru a Ekvádor - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O svojich zážitkoch z Južnej Ameriky nám dnes rozpráva Tomáš Pastierik, ktorý po svete cestuje na vlastnú päsť a najčastejšie stopom. Z Peru do Ekvádoru sa však presúval cez Amazóniu, čiže plavbou po rieke Amazonka. A Evu Vasilovú zaujímalo, ako to vyzeralo na vodnej hranici medzi týmito dvoma krajinami:

Peru a Ekvádor - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

94.JPG

Galéria

94.JPG 85.JPG 83.JPG 106.JPG 159.JPG 100.JPG 111.JPG 112.JPG 149.JPG 163.JPG 169.JPG 174.JPG 189.JPG 239(1).jpg 190.JPG 212.JPG 227.JPG 232.JPG 244.JPG 252.JPG
Autorka: Eva Vasilová; Foto: Tomáš Pastierik

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame