Naši a svetoví: Branislav Vargic

Naši a svetoví: Branislav Vargic

Ešte pred niekoľkými rokmi boli viedli mnohé slovenské spoločnosti zahraniční odborníci . Dnes sa karta obrátila a  na čele významných firiem v zahraničí sú našinci. Napríklad  Branislav Vargic je už dva roky vo Vietname v TOP manažmente nebankovej finančnej spoločnosti v Ho-Či Minovom meste. Prišiel na chvíľku do Európy a  o svojich vietnamských skúsenostiach porozprával Ľubici Hargašovej.

Naši a svetoví: Branislav Vargic 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Branislav Vargic, náš dnešný hosť, je riaditeľom nebankovej finančnej spoločnosti vo vietnamskom Ho-Či-Minovom Meste. Je jediný cudzinec v domácom tíme. V minulosti sa dosť často odborne venoval aj téme, ako byť inšpiratívnym šéfom. Prednášal v mnohých krajinách Európy, aj v Amerike. Dajú sa jeho poznatky zúžitkovať aj vo Vietname? Vyzvedala Ľubica Hargašová.

Naši a svetoví: Branislav Vargic 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Branislav Vargic, pochádza z Nitry, študoval v Bratislave, v USA, Španielsku aj Holandsku. Manželku má Američanku priamo z Chicaga. Hovorí výborne po slovensky a majú spolu tri deti. Ľubica Hargašová chcela vedieť aj viac.

Naši a svetoví: Branislav Vargic 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Keby v budúcnosti spojil  Branislav Vargic prácu v zaujímavej   spoločnosti, s pedagogickou činnosťou, to by bolo výhra nielen  pre študentov. Ktovie ktorým smerom sa v budúcnosti vyberie. Dnes oslavuje štyridsaťpätku. Tak aj naďalej veľa úspechov a správnych rozhodnutí.


Autorka: Ľubica Hargašová; Foto: archív BV

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame