Naši a svetoví: Zuzana Gombošová

Naši a svetoví: Zuzana Gombošová

Veľmi chcela pracovať v módnom priemysle, navrhovať modely, látky. Všetko si presne naplánovala, dokonca už počas štúdia  zožala niekoľko uznaní. Mohla pracovať v luxusnom salóne na britských ostrovoch, ale ona sa rozhodla inak. Už päť rokov žije v Indii a z baktérií vyrába látky.  Inovatívna dizajnérka Zuzana Gombošová o svojej ceste k modelom z prírodného materiálu porozprávala Ľubici Hargašovej.

Naši a svetoví: Zuzana Gombošová 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Druhá najľudnatejšia krajina sveta je pre inovatívnu dizajnérku Zuzanu Gombošovú veľkým zdrojom inšpirácie, ale aj materiálov na výrobu látky z baktérií. Aj o tom porozprávala Ľubici Hargašovej.

Naši a svetoví: Zuzana Gombošová 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zuzana Gombošová, rodáčka z dedinky Vinné pri Michalovciach  získala  za svoje inovatívne nápady už množstvo cien na Slovensku i v zahraničí. Dokonca aj cenu od Indickej obchodnej a priemyselnej komory. To znamená, že s úspechom prichádza aj finančná  injekcia?

Naši a svetoví: Zuzana Gombošová 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zuzana Gombošová, inovatívna dizajnérka, ktorá z baktérií a kokosovej vody vyrába  v Indii netradičné materiály, bola chvíľku na Slovensku a sme radi, že sa zastavila aj u nás. 


Autorka: Ľubica Hargašová; Foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame