Podávame daňové priznanie

Podávame daňové priznanie

Koniec marca sa blíži a s ním aj termín na podanie daňového priznania. Pandémia ovplyvnila aj túto oblasť, počítať teda musíme s viacerými novinkami a zmenami, ktoré postupne predstavíme v našom seriáli – s Dášou Omastovou.

Podávame daňové priznanie 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pre viacerých je témou týchto dní daňové priznanie - do konca marca ho musíme podať a daň aj zaplatiť. S týmito povinnosťami poradí Dáša Omastová, ktorá sa odborníkov pýtala aj na to, ako ušetriť.

Podávame daňové priznanie 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na podanie daňového priznania v riadnom termíne ostáva posledný týždeň. Svoju povinnosť si zatiaľ splnila približne tretina daňovníkov. Polovica z nich to zvládla elektronicky.  Ak váhate, či sa do tejto skupiny pridať, vypočujte si Dášu Omastovú.

Podávame daňové priznanie 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Daňová oblasť sa neustále mení a aj dlhoroční účtovníci majú často čo robiť, aby stihli sledovať všetky novinky. Niekoľko aktuálnych, na ktoré by ste pri vypĺňaní daňového priznania nemali zabudnúť, pripomína Dáša Omastová.

Podávame daňové priznanie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme vám vo vysielaní radili pri vypĺňaní daňového priznania. Ale napriek veľkej snahe, chybička sa môže stať a tak Dáša Omastová v dnešnej časti pripája prehľad tých najčastejších omylov, ktorým je dobré sa vyhnúť.

Podávame daňové priznanie 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Dáša Omastová; Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame