Svojpomocný servis bicykla

Svojpomocný servis bicykla

Pandémia nás posadila na bicykle. Výsledok? Na nový bicykel sa čaká aj niekoľko mesiacov a ak si chcete dať do servisu ten súčasný, často musíte čakať. Aj preto vám tento týždeň prinášame seriál Ako si svojpomocne opraviť, či pripraviť bicykel na sezónu. Ľubomíra Hulínová začína záchranou starých kúskov.

Svojpomocný servis bicykla 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dvojkolesový spoločník je tu s nami už viac ako 200 rokov, ale v poslednom čase zažívame skutočnú bicyklovú renesanciu. Predajne a servisy sú vyťažené a tak vám tento týždeň radíme, ako sa o bicykel starať doma. Slovo má Ľubomíra Hulínová.

Svojpomocný servis bicykla 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Bicykel je vlastne najrýchlejší dopravný prostriedok na ľudský pohon. Či ideme rýchlo, či pomaly, o bicykel sa treba starať. Cyklistická sezóna však cez pandémiu nabrala úplne iné rozmery. Obchody a servisy sú preplnené, a tak vám radíme, čo sa dá s bicyklom spraviť aj doma. Dnes sa pozrieme na reťaz a odpruženie bicykla. Slovo má Ľubomíra Hulínová.

Svojpomocný servis bicykla 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň vám radíme, ako sa o bicykel starať doma. Ak ste už všetko po zime skontrolovali a dofúkali, je dôležité nastaviť si ešte jednotlivé časti bicykla. Aj dnes vám poradí Ľubomíra Hulínová.

Svojpomocný servis bicykla 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes v našom cyklo-seriáli finišujeme. Celý týždeň sme zisťovali, ako sa o bicykel správne starať. No nestačí iba skontrolovať či podoťahovať brzdy, kolesá, ložiská či sedadlo. Bicykel treba aj riadne vyčistiť a umyť. No aj zlým umývaním si môžeme bicykel poškodiť. Slovo má Ľubomíra Hulínová.

Svojpomocný servis bicykla Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


IMG_3166.jpg

Galéria

IMG_0701.jpg IMG_1538.jpg IMG_1505.jpg IMG_1669.jpg IMG_3166.jpg
Autorka a foto: Ľubomíra Hulínová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame