Starostlivosť o mobily

Starostlivosť o mobily

Včera (6.2.) bol Svetový deň bez mobilu. Predstava, že by sme mali fungovať bez tohto (dnes už) multifunkčného pomocníka je pre mnohých nereálna, určite by sme však k nemu mali pristupovať s rozumom - tak aby nám bol na úžitok a nie na príťaž a aby aj čo najdlhšie vydržal. Ako na to rozoberieme v Seriáli týždňa s Dášou Omastovou.

Starostlivosť o mobily - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V seriáli týždňa hovoríme o tom, ako sa starať o mobilný telefón tak, aby nám slúžil čo najdlhšie. Špeciálnu pozornosť si zaslúži najmä batéria, preto sa na ňu dnes zamerala aj Dáša Omastová.

Starostlivosť o mobily - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak sa chceme s niekým spojiť, niečo odfotiť, alebo si len tak skrátiť chvíľku, siahame po smartfóne. Mnohí preto situáciu, ktorú zažil recenzent Richard Hombauer, dôverne poznajú.

Starostlivosť o mobily Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli venujeme pozornosť starostlivosti o mobil. Už sme hovorili ako si vybrať výkonnejšiu batériu, ako ochrániť displej a dnes sa zameriame na bezpečné sťahovanie. Pokračuje Dáša Omastová.

Starostlivosť o mobily - 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mať jeden telefón čo najdlhšie je rozumné - šetríme tak peňaženku aj životné prostredie. Túto zásadu dotiahol do absolútnej dokonalosti poslucháč Tomáš.

Starostlivosť o mobily - 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Dáša Omastová; FOTO: Freepik

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame