Ako rozbehnúť startup?

Ako rozbehnúť startup?

Ekonomická situácia je momentálne komplikovaná, no odborníci stále tvrdia, že ak sa chceme posúvať, potrebujeme najmä inovácie. Tie často prinášajú malé začínajúce firmy, takzvané startupy. V aktuálnom seriáli Dáša Omastová povie, ako ich naštartovať a premeniť dobrý nápad na úspešný biznis.

Ako rozbehnúť startup? Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S dobrým nápadom, no bez peňazí - tak začínali mnohé startupy, teda mladé inovatívne firmy, ktoré sa časom vypracovali a dnes sú známe po celom svete. Bez financií to však nejde, a preto sa Dáša Omastová v dnešnej časti seriálu pýtala odborníkov, kde ich zohnať.

Ako rozbehnúť startup? - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Seriáli týždňa rozoberáme ako premeniť dobrý nápad na úspešný biznis. Financie sú, samozrejme, dôležité, no rovnako cenné sú tiež vedomosti, príležitosti a rady skúsenejších. Kde ich získať a aké je u nás podnikateľské prostredie povie Dáša Omastová.

Ako rozbehnúť startup? - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Od dobrého nápadu k úspešnému biznisu - to je cesta, po ktorej kráčame v aktuálnom seriáli. Ak by vám na jej začiatku malo niečo slúžiť ako pomyselný kompas, je to jednoznačne biznis plán. Detaily ponúka Dáša Omastová.

Ako rozbehnúť startup? - 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dobrý nápad, zodpovedný plán, financie - to všetko potrebujete na štart úspešného startupu. Nesmieme však zabudnúť ešte na jednu, naozaj kľúčovú zložku - dobrého startupistu, teda podnikateľa. Aký by mal byť povie v záverečnej časti aktuálneho seriálu Dáša Omastová.

Ako rozbehnúť startup? - 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto CANVA(529).jpg

Autorka: Dáša Omastová; Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame