ITAPA 2022: Cena Rádia Slovensko

ITAPA 2022: Cena Rádia Slovensko

ePN (elektronická práceneschopnosť)

Medzinárodný kongres ITAPA spolu s RTVS aj tento rok udelí Cenu Rádia Slovensko za najužitočnejší projekt, ktorý využíva moderné technológie a zlepšuje svet okolo nás. O tom, kto ju získa, rozhodnete vy - naši poslucháči. Tento týždeň vám Dáša Omastová v seriáli postupne predstaví piatich nominovaných. A začne tohtoročnou novinkou – elektronickou práceneschopnosťou – takzvanou PNkou:

ePN (elektronická práceneschopnosť) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

IPčko – duševné zdravie optikou technológií a digitalizácií

Technológie dokážu nielen zlepšiť, ale niekedy aj zachrániť život. Svoje o tom vedia aj v IPčku. Združenie poskytuje pomoc najmä cez moderné komunikačné kanále a je ďalším adeptom na Cenu Rádia Slovensko, ktorú udeľujeme  v spolupráci s medzinárodným kongresom ITAPA. Viac už Dáša Omastová.

IPčko – duševné zdravie optikou technológií a digitalizácií Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Resitech

Nekonečné domové schôdze, zdĺhavé zbieranie informácií, pri ktorých chodí sused od dverí k dverám, alebo oznam o odstávke vody, ktorý bežne prehliadnete - tieto situácie dôverne poznajú mnohí obyvatelia bytových domov. Šikovné riešenie prináša projekt Resitech [rezitech] - ďalší kandidát na Cenu Rádia Slovensko, ktorú udeľujeme v spolupráci s medzinárodným kongresom ITAPA. Predstaví ho Dáša Omastová.

Resitech Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

ROWES – Systém inteligentného riadenia zimnej údržby ciest

Tento týždeň hovoríme o technológiách, ktoré nám zlepšujú život v rôznych oblastiach. Jednou z nich je napríklad aj doprava a zimná údržba ciest. Zariadenia, s ktorými by už cestárov sneženie nemalo zaskočiť, prináša systém ROWES. Nominovaný je aj na Cenu Rádia Slovensko, ktorú udeľujeme spolu s medzinárodným kongresom ITAPA. Predstaví ho Dáša Omastová.

ROWES – Systém inteligentného riadenia zimnej údržby ciest Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Virtuálna registračná pokladnica 2

Tento týždeň vám predstavujeme projekty nominované na Cenu Rádia Slovensko, ktorú udeľujeme v spolupráci s medzinárodným kongresom ITAPA. Moderné riešenia dokážu veci nielen uľahčiť, ale často ušetriť nemalé peniaze. Aj takáto snaha stála na začiatku posledného nominovaného projektu - Virtuálnej registračnej pokladnice 2. Viac povie Dáša Omastová.

Virtuálna registračná pokladnica 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Teraz už poznáme všetkých päť projektov nominovaných na Cenu Rádia Slovensko. O tom, kto ju nakoniec získa, rozhodnete vy na stránke rtvs.sk/itapa. Hlasovať môžete až do pondelka!


ITAPA WEB RADIO SLOVENSKO.jpg

Autorka: Dáša Omastová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame