Začíname podnikať

Začíname podnikať

Ak sa už dlhšie pohrávate s myšlienkou, že začnete podnikať, aktuálny Seriál týždňa s Dášou Omastovou vám s tým trochu pomôže. Mnohých brzdí súčasná komplikovaná ekonomická situácia, podľa prezidenta Združenia podnikateľov Slovenska Jána Solíka sa však netreba nechať odradiť.

Začíname podnikať - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli spolu rozbiehame podnikanie. Než sa ale do toho naplno pustíme, musíme si ujasniť viacero vecí -  vrátane toho, akou formou budeme podnikať. Pokračuje Dáša Omastová.

Začíname podnikať - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V aktuálnom seriáli začíname podnikať. Na štarte sú vždy očakávania, ale zároveň aj stres a veľa otázok. V takýchto chvíľach sa hodí každá dobrá rada. Dáša Omastová sa preto pýtala odborníkov, s čím by mali začínajúci podnikatelia určite počítať.

Začíname podnikať - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o tom, čo potrebujeme, keď začíname podnikať. Okrem veľkého odhodlania sú to, samozrejme, aj financie.
Začíname podnikať - 4 (A) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Ladislav Smoroň zo Združenia mladých podnikateľov Slovenska povedal Dáši Omastovej, ako narábať s peniazmi, ale tiež, kde sa dá aj čo-to ušetriť. Najskôr by si však začínajúci podnikatelia mali zodpovedať niekoľko dôležitých otázok:

Začíname podnikať - 4 (B) Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V seriáli s Dášou Omastovou hovoríme celý týždeň o tom, čo je dobré vedieť v začiatkoch podnikania. Hoci dnes to bude najmä o nedostatkoch a prekážkach, prezident Združenia podnikateľov Slovenska Ján Solík hneď na úvod povzbudzuje nádejných adeptov, aby sa nedali odradiť.

Začíname podnikať - 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Dáša Omastová; Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame