Vyberáme matrace a vankúše

Vyberáme matrace a vankúše

Vyspať sa do ružova nie je iba fráza, spánok je naozaj veľmi dôležitý. V aktuálnom seriáli vám preto poradíme s výberom matracov i vankúšov, ktoré ku kvalitnému spánku určite patria. Aké otázky by ste si mali zodpovedať ešte predtým, než sa pre nejaké rozhodnete, povie Mária Petríková:

Vyberáme matrace a vankúše - 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dobre sa vyspať znamená aj mať na to ideálne podmienky. V aktuálnom seriáli preto vyberáme matrace, ktoré sú veľmi dôležité, aby sme ráno nevstali dolámaní a ubolení. Začneme ale posteľou... Mária Petríková oslovila fyzioterapeuta-špecialistu Tomáša Malárika:

Vyberáme matrace a vankúše - 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vyberáme matrace a vankúše je názov nášho aktuálneho seriálu. Pri kúpe matraca je dobré zohľadniť aj našu obľúbenú polohu počas spánku alebo prípadné zdravotné problémy. Na to všetko sa v dnešnej časti zameria aj Mária Petríková.

Vyberáme matrace a vankúše - 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Okrem matraca dopĺňa zdravý a ničím nerušený spánok aj správne zvolený vankúš. Je to kombinácia, ktorú netreba podceniť, aj preto jej venujeme aktuálny seriál. Mária Petríková sa v dnešnej časti viac zameria na vankúše – oslovila asistentku predaja Danielu Modranskú.

Vyberáme matrace a vankúše - 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Počas celého týždňa sme v aktuálnom seriáli vyberali ideálne matrace a vankúše, aby sme ráno vstávali oddýchnutí, a nie dolámaní. V poslednej časti sa Mária Petríková zameria na deti, pre ktoré je tiež zdravý spánok veľmi dôležitý.

Vyberáme matrace a vankúše - 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Mária Petríková; Foto. CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame