Dr. Krause - Záhady mysle / Voľby

Dr. Krause - Záhady mysle / Voľby

Pri voľbách nepodľahnite cudzím nátlakom ani svojim predstavám.

Celý víkend nás čakajú spojené voľby. V obciach sa už prezentujú kandidáti a voliči často nevedia pre koho sa rozhodnúť. My sa pozrieme na voľby očami neuropsychológa. Doktor Robert Krause upozorňuje napríklad na to, aby sme nepodľahli cudzím nátlakom ani svojim predstavám:

Pri voľbách nepodľahnite cudzím nátlakom ani svojim predstavám Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rozhnevaní kandidáti majú u voličov väčšie sympatie.

Témou tohto týždňa sú blížiace sa voľby. Dnes neuropsychológ Robert Krause o tom, že rozhnevaní kandidáti sa voličom zdajú sympatickejší.

Rozhnevaní kandidáti majú u voličov väčšie sympatie. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Úspešnosť kandidátov vo voľbách ovplyvňuje aj ich gramatika či výzor.

Nedávne štúdie odhalili, že výsledky volieb ovplyvňuje v predvolebnej kampani kadečo - napríklad aj gramatika kandidátov, či ich výzor.
Viac povie doktor Robert Krause:

Úspešnosť kandidátov vo voľbách ovplyvňuje aj ich gramatika či výzor Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Účasť na župných i komunálnych voľbách býva na Slovensku nízka.

Účasť na župných i komunálnych voľbách býva na Slovensku nízka. Mnohí ľudia sa ani tento víkend k voľbám nechystajú. Niektorí cestujú na Dušičky mimo, iní s deťmi na jesenné prázdniny a iní vravia, že nie je koho voliť, sú frustrovaní a na dianie vo svojom okolí rezignovali. O nevoličoch dnes bude hovoriť aj neuropsychológ Robert Krause:

Účasť na župných i komunálnych voľbách býva na Slovensku nízka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


O voličoch, ktorí sa pri voľbách rozhodujú intuitívne.

V sobotu si budeme voliť primátorov, županov, starostov a i miestnych poslancov. O voličoch, ktorí sa pri voľbách rozhodujú intuitívne povie dnes viac neuropsychológ Robert Krause:

O voličoch, ktorí sa pri voľbách rozhodujú intuitívne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Marianna Kovácsová; Foto: CANVA

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame