Mladí a inovatívni podnikatelia

Mladí a inovatívni podnikatelia

Mali dobrý nápad a nebáli sa ho zrealizovať. Dnes šéfujú sami sebe a robia to, čo ich baví. V Príbehu vám Dáša Omastová predstaví mladých ľudí, ktorí sa rozhodli podnikať vo viac, či menej tradičných oblastiach. Dnes vám takto pred obedom možno aj narobíme chute. 

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň predstavujeme mladých ľudí, ktorí sa rozhodli zrealizovať svoje odvážne nápady a začali podnikať. Viacerých by sme mohli nazvať modernými remeselníkmi. Napríklad také šperkárstvo - má dlhú tradicíciu, no stále sa dá robiť inovatívne. Viac povie Dáša Omastová

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo vám napadne, keď sa povie mesto módy? Paríž? Miláno? Alebo to bude náš Trenčín? Neboli by ste tak úplne vedľa, domáca scéna je veľmi zaujímavá. Stále sa nájde dosť šikovných remeselníkov s nápadmi, ktorí sa neboja zobrať do rúk ihlu a niť. S niektorými z nich, ktorí do tvorby oblečenia pridávajú aj vlastnú filozofiu sa stretla Dáša Omastová.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o mladých inovatívnych podnikateľoch, ktorých nie je málo. A potešujúce je, že sa medzi nimi nájdu aj takí, ktorí popri tvrdom biznise myslia ešte aj na dobro planéty, či ostatných - menej šťastných ľudí. Slovo má Dáša Omastová.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Počas tohto týždňa sme vám predstavili mladých ľudí, ktorí sa nebáli premeniť dobré nápady na skutočnosť. Mali sme tu tradičné i netradičné remeslá, aj ekologicky zmýšľajúcich biznismenov - dnes sú na rade vizionári. Virtuálna realita už dávno nepatrí len do sci-fi príbehov. Dokazujú to ľudia, ktorí sa rozhodli podnikať s niečím, čo fyzicky neexistuje. Slovo má Dáša Omastová.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autorka: Dáša Omastová; Ilustr. foto. Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame