Unikáty na Hodvábnej ceste

Unikáty na Hodvábnej ceste

Keď sa rozbieha nový rok, tak zrejme všetci si robíme plány, ale tak trochu aj hodnotíme, čo všetko nám priniesol ten uplynulý. A tak je to aj medzi cestovateľmi. Marta Rajková a Martin Navrátil si napríklad spomínajú na svoje putovanie najmä po niekdajšej Hodvábnej ceste. Od novembra 2015 do augusta minulého roka navštívili Austráliu a Nový Zéland a prešli štrnásť ázijských krajín. A hoci o niektorých nám už rozprávali, dnes nám priblížia tie najzaujímavejšie miesta a zážitky. Ako povedali Eve Vasilovej, patrí medzi ne napríklad výstup na horu E-mej-šan v Číne:

Unikáty na Hodvábnej ceste - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Najzaujímavejšie miesta z putovania po krajinách Hodvábnej cesty - o tom nám dnes rozprávajú cestovatelia Marta Rajková a Martin Navrátil. Ako povedali Eve Vasilovej, unikátnym zážitkom boli napríklad koreňové mosty na severovýchode Indie:

Unikáty na Hodvábnej ceste - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak chcete vidieť, ako to na týchto unikátnych miestach vyzerá, pozriete si fotografie v našej galérii. No a keďže Marta Rajková a Martin Navrátil tohto roku plánujú pokračovať v putovaní po krajinách hodvábnej cesty, určite si prinesú aj ďalšie výnimočné zážitky.

Galéria

Čína - na vrchole Emei Shan, Golden Summit.jpg Čína - opice nakúkajú do kláštora.jpg Čína - výstup na Emeishan a tisíce schodov.jpg Koh Rong 1.jpg Koh Rong 2.jpg Koh Rong, pláž Reef on the Beach.jpg koreňové mosty - tzv. Doubledecker.jpg Koreňové mosty.jpg koreňový most Doubledecker.jpg koreňové mosty 2.jpg Laos - hotel na strome.jpg Laos - Náš sprievodca nám nesie ráno za čajník teplého čaju.jpg Laos - na lanovej dráhe.jpg Laos - sieťka proti hmyzu aj potkanom.jpg Wakhanský koridor 2.jpg Wakhanský koridor - panoráma.jpg Wakhanský koridor, ťava na afgánskej strane.jpg Wakhanský koridor.jpg
Autorka: Eva Vasilová Foto: Travelistan.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame