Peru – vítanie nového roka so šamanom

Peru – vítanie nového roka so šamanom

Narodila sa v Rakúsku, ale jej rodičia pochádzajú zo Slovenska. Miriam Labas pôsobí ako naša kolegyňa v Radiu Slovak International. Medzi jej záľuby patrí cestovať, a tak okrem mnohých európskych krajín navštívila južnú Afriku, Maroko, Indonéziu, Nikaraguu a len nedávno sa vrátila z Peru. Do tejto juhoamerickej krajiny sa vybrala aj s kamarátkou, ktorá odtiaľ pochádza, takže v hlavnom meste Lima zažila, ako bývajú domáci. Viac aj o tom porozprávala Eve Vasilovej:

Peru - vítanie nového roka so šamanom - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Peruánska republika v Južnej Amerike - známa aj mnohými pamiatkami z historickej ríše Inkov - to je krajina, o ktorej nám dnes rozpráva Miriam Labas. Okrem tradičných turistických miest sa s kamarátkami dostala aj do vysokohorskej dediny, kde zažili tamojšie vítanie Nového roka. Viac povedala opäť Eve Vasilovej:

Peru - vítanie nového roka so šamanom - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takéto sú ešte čerstvé zážitky, ktoré si Miriam Labas priniesla z Peru, samozrejme, aj s množstvom unikátnych fotografií. Pozrieť si ich môžete aj vy v našej fotogalérii.

Galéria

1 (15) cuzco.JPG 1 (8) cuzco.JPG 1 (17a) cuzco.jpg 1 (20).JPG 1 (66a).jpg 1 (18) na konoch okolo cuzca.JPG 1 (73) - Machu Picchu v hmle.JPG 1 (83).JPG 1 (81).JPG 1 (84).JPG 1 (78) - Machu Picchu.JPG 1 (93).JPG 1 (22) Sacsayhuamán - inka.JPG 1 (87).JPG 1 (110).JPG 1 (105).JPG 1 (113e) - Lima.jpg Lima familia.jpg ritual so zihlavou (2).jpg Novorocna tura 1.jpg ritual so zihlavou.jpg samanka.jpg Silvester Checopucca Spiritual Festival.jpg 1 (27).JPG 1 (32) zena tka v mestecku Chinchero.JPG 1 (24).JPG 1 (43a) Pacha Danza - tanec s matkou zeme.jpg 1 (36b) novorocna tura 1.jpg 1 (54).JPG 1 (49) kolajnice smerom ku dedinke pod Machu Picchu.JPG
Autorka: Eva Vasilová Foto: Miriam Labas

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame