Mongolsko a Rusko – 35 tisíc km na upravenom aute Bronco

Mongolsko a Rusko – 35 tisíc km na upravenom aute Bronco

35 tisíc kilometrov po Mongolsku a Rusku, to je cestovateľský zážitok, o ktorom nám dnes porozpráva Zuzana Remišová. Spolu s manželom po svete chodia na upravenom starom americkom terénnom aute, ktoré im slúži nielen ako dopravný prostriedok, ale aj ako hotel. A práve na ňom sa vybrali aj do Mongolska. Ako sa dozvedela Eva Vasilová, pre Zuzanu boli veľkým prekvapením tamojší ľudia: 

Mongolsko a Rusko – 35 tisíc km na upravenom aute Bronco - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

BAM route – čiže cesta, ktorá slúžila pri výstavbe Bajkalsko-amurskej magistrály ešte v minulom storočí – to je dobrodružstvo, pre ktoré sa počas putovania po Rusku rozhodli manželia Martin a Zuzana Remišovci. Poriadny adrenalín zažili počas prechádzania cez niektoré tamojšie mosty a ako sa dozvedela Eva Vasilová, tak Zuzana nikdy nezabudne napríklad na most cez rieku Vitim:

Mongolsko a Rusko – 35 tisíc km na upravenom aute Bronco - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zo svojej polročnej cesty po Mongolsku a Rusku si manželia Remišovci priniesli oveľa viac zážitkov a porozprávajú o nich na budúcu sobotu na festivale Cestou necestou v bratislavskom DK Ružinov. A takisto tam predstavia čerstvý cestopis o tomto dobrodružnom putovaní.

Autorka Eva Vasilová; Ilustr. foto: Z. Remišová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame