Gruzínsko, Arménsko, Náhorný Karabach

Gruzínsko, Arménsko, Náhorný Karabach

Na vlastnú päsť na terénnych autách. To je štýl, ktorým svet najradšej spoznávajú manželia Janka a Roman Hromníkovci. Presne takto cestovali začiatkom minulého leta po krajinách v oblasti Kaukazu.  Začali v Gruzínsku a zaujímavým zážitkom bolo už samotné ubytovanie v hlavnom meste Tbilisi. Aj o tom povedali Eve Vasilovej:

Gruzínsko, Arménsko, Náhorný Karabach - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

3 640 kilometrov, 15 dní, tri kaukazské krajiny – to je expedícia, o ktorej nám dnes rozprávajú manželia Janka a Roman Hromníkovci. Ako už vieme, tak najskôr spoznávali Gruzínsko a ako povedali Eve Vasilovej unikátne je napríklad  tamojšie skalné mestečko:

Gruzínsko, Arménsko, Náhorný Karabach - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Gruzínsko, Arménsko a Náhorný Karabach – o svojich zážitkoch z týchto krajín  nám dnes rozprávajú  Janka a Roman Hromníkovci. Ako sa dozvedela Eva Vasilová, tak cestovať v tejto oblasti a najmä prekračovať hranice nie je také jednoduché:

Gruzínsko, Arménsko, Náhorný Karabach - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V každom prípade dobrodružná cesta stála za to a zážitky z nej Hromníkovci popisujú aj v knihe pod názvom „Od Kaukazov po Araraty“, ktorá vyjde už onedlho.

Galéria

A-Ararat.jpg A-Garni.jpg A-Geghard.jpg A-Noratus2.jpg A-Noratus1.jpg A-tatev1.jpg A-Tatev4.jpg A-Tatev2.jpg A-Ughtasar.jpg G-D_Gareja3.jpg G-D_Gareja1.jpg G-D_Gareja2.jpg G-domy3.jpg G-domy1.jpg G-hory2.jpg G-Katski_pilar.jpg G-hory1.jpg G-Ushguli.jpg G-Vardzia.jpg G-Shatili.jpg K-symbol.jpg K-Agdam.jpg K-Hunot_kanon.jpg K-Vangli.jpg K-vojaci.jpg
Autorka: Eva Vasilová, foto: manž. Hromníkovci

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame