Milan Mitana

Milan Mitana

Milí poslucháči, minulú nedeľu si kresťania pripomínali sviatok turíc, alebo ak chcete letníc. Aký je to sviatok, čo znamená, akým spôsobom ho vnímajú kresťania a ako ovplyvňuje bežný život veriacich ľudí sa bude dnes Štefan Chrappa rozprávať s Milanom Mitanom, so združenia Hlas pre Krista, ktorý je aj jedným z vedúcich zboru Cirkvi bratskej v Bratislave. Čo sú to teda turíce, alebo letnice?

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V predchádzajúcom vstupe zaznelo, že s pôsobením Božieho Ducha je spojené aj odpúšťanie. V akom zmysle?

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes ráno sa s Milanom Mitanom zo združenia Hlas pre Krista rozpráva o fenoméne tretej božskej osoby, o Duchu svätom, Štefan Chrappa.

3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnešné dobré ráno patrí uvažovaniu o pôsobení Božieho ducha v kresťanských spoločenstvách. S Milanom Mitanom, ktorý je jedným z vedúcich zboru Cirkvi bratskej v Bratislave a angažuje sa aj v združení Hlas pre Krista, sa rozpráva Štefan Chrappa.

4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V dnešnom dobrom ráne sme si priblížili fenomén „zoslania Ducha svätého“. Tento sviatok si kresťania pripomínali počas uplynulej nedele. S jedným z vedúcich zboru Cirkvi bratskej v Bratislave, ktorý sa angažuje aj v združení Hlas pre Krista, Milanom Mitanom sa rozprával Štefan Chrappa.

5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Štefan Chrappa; Ilustr. foto: Congerdesign

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame