Príbeh na týždeň - MS v hokeji

Príbeh na týždeň - MS v hokeji

V piatok sa v Bratislave a Košiciach začnú 83. hokejové majstrovstvá sveta. Po ôsmich rokoch sa pod Tatrami opäť stretne hokejová elita. V Príbehu na týždeň sa však nielen na ňu zameria Svetlana Barátová. Zmapuje aj prípravy, štadióny, fanzóny či novinárov. Začne ale návratom do minulosti. 

Príbeh na týždeň - MS v hokeji 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tri dni pred štartom hokejových majstrovstiev sveta utíchol stavebný a pracovný ruch na zimných štadiónoch v Košiciach i Bratislave. Nasťahovali sa do nich už prví účastníci šampionátu - na východe sa včera (6. 5.) stretli Slováci, do hlavného mesta dnes (7. 5.) prídu Česi. Obidva hokejové stánky prešli menšími úpravami. Pozrieť si ich bola Svetlana Barátová:

Príbeh na týždeň - MS v hokeji 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Bratislava aj Košice sa pripravujú nielen na štart majstrovstiev sveta, ktoré sa začínajú už v piatok  ale aj na príchod fanúšikov. Očakáva sa vyše  pol milióna divákov, ktorí by mohli navštíviť  zápasy šampionátu. Nie každý sa ale dostane priamo na štadión. Aj preto sú v obidvoch hostiteľských mestách pre hokejových priaznivcov pripravené aj fanzóny. Predstaví ich Svetlana Barátová.

Príbeh na týždeň - MS v hokeji - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hokejové majstrovstvá sveta, ktoré sa v Bratislave a Košiciach začínajú už zajtra, sú najväčším športovým podujatím u nás v tomto roku. Informovať o ňom budú novinári nielen zo šestnástich krajín, ktoré sa na šampionáte predstavia, ale zavíta k nám takmer tisíc zástupcov médií. Veľký projekt pripravila aj RTVS. Nielen o ňom bude hovoriť Svetlana Barátová.

Príbeh na týždeň - MS v hokeji 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Slovensko sa dnes (10. 5.) na najbližšie dva týždne premení na hokejovú republiku. O necelých päť hodín sa začnú majstrovstvá sveta. V Bratislave a Košiciach je všetko pripravené na úvodné buly. Prvé zápasy štartujú o 16:15,  naši chlapci nastúpia vo večernom zápase proti Spojeným štátom americkým. Ako sa Slováci pripravovali na domáci šampionát sledovala Svetlana Barátová.

Príbeh na týždeň - MS v hokeji - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Svetlana Barátová; Foto: logo MS

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame