Naši a svetoví: Tamara Lesná

Naši a svetoví: Tamara Lesná

Pracovala v prestížnych automobilkách v Nemecku, Španielsku, Taliansku, v USA, ale už  piaty rok je v Číne. Práca ju mimoriadne baví, ale životné prostredie jej veľmi nevyhovuje.  Zamestnávateľ si ju preto udržal tak, že nejaký čas pracovala  pre čínsku automobilku aj  z Bratislavy. A tak si špičková dizajnérka aut Tamara Lesná našla čas aj na stretnutie  s Ľubicou Hargašovou.

Naši a svetoví: Tamara Lesná - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viete si predstaviť, že by ste v budúcnosti jazdili v aute bez vodiča, že by sedadlá neboli za sebou, ale  kruhu a vodič by sedel vzadu? Špičkovej dizajnérke  aut Tamare  Lesnej, ktorá od roku 2014 pôsobí v Čine vŕtajú v hlave aj  takéto nápady.

Naši a svetoví: Tamara Lesná - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 

Automobilová dizajnérka  Tamara Lesná je vysoká, štíhla, tmavovláska s dlhými rovnými vlasmi. No mimoriadne atraktívna mladá žena. Ľubica Hargašová zistila, že je aj mimoriadne pracovitá. Aby odbremenila  maminu peňaženku už počas štúdia pracovala. Bola redaktorkou v módnom časopise, chvíľku aj v Slovenskom rozhlase, vyskúšala si aj prácu  stewardky v leteckej spoločnosti, ale už viac ako 15 rokov  je v jej pozornosti automobilový priemysel.

Naši a svetoví: Tamara Lesná - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kamkoľvek sa  špičková automobilová dizajnéra Tamara Lesná vyberie, jedno je isté, úspech bude mať zaručený. Lebo ona je už raz taká  - na jednej strane je mimoriadne zodpovedná, ale na druhej chce byť aj žensky šťastná. Ak na to nezabudne, vyjde jej to.


Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: Facebook TL

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame