Naši a svetoví: Alexandra Mistry

Naši a svetoví: Alexandra Mistry

Jej štúdium  na Slovensku, v USA,  Nemecku, Holandsku, vo Veľkej Británii bolo vždy spojené s manažmentom a neskôr  s médiami a komunikáciou. Dnes pracuje v medzinárodnej spoločnosti, ktorá sa podpísala pod  výstavbu prvej  značkovej  budovy v Európe. Bratislavčanka Alexandra Mistry, pôsobí v  v Londýne, ale Ľubica Hargašová zistila, že keď jej to povinnosti dovolia, rada  zaskočí na deň- dva domov.

Naši a svetoví: Alexandra Mistry - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Verili by ste, že  súčasťou komplexu luxusných výškových budov v Londýne  sú nielen oddychové  zóny, kaviarne  a butiky, ale aj  čosi úplne iné, čo vás  príjemne prekvapí. Alexandra Mistry, ktorá pracuje v projektovom tíme ,spolu s konštruktérom a architektom, pri výstavbe prvej značkovej budovy  nielen v Londýne, ale v Európe aj o tom porozprávala Ľubici Hargašovej.

Naši a svetoví: Alexandra Mistry - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už tri roky je Bratislavčanka Alexandra Mistry členkou projektového tímu a vedúcou kancelárie pobočky dubajského developera  pri stavbe značkovej budovy v Londýne .  Do vysnívanej práce nastupovala ešte pod dievčenským menom Alexandra Kolníková.  Komu krásna  hnedooká plavovláska povedala svoje áno? Aj to postupne zistila Ľubica Hargašová.

Naši a svetoví: Alexandra Mistry - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Nič neprichádza len tak, ani  vysnívaná práca pre Alexandru Mistry. Od sedemnástich rokov, keď sa dalo, cestovala po svete  a čerpala poznatky. Dávno už prišla na to, že nikdy neprerobíte, keď dlhodobo investujete do seba. Práve naopak.



Autorka: Ľubica Hargašová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame