Naši a svetoví: Alica Reháková

Naši a svetoví: Alica Reháková

Mala 25 rokov, keď sa po denno – denných telefonátoch  vybrala do juhoamerického Chile za  svojou láskou.  Dnes má o 9 rokov viac,  z atraktívneho spolužiaka, s ktorým sa zoznámila  na jazykovom kurze v Austrálii je už manžel. Majú dve deti a úspešne prosperujúcu firmu v Santiagu. Alica Reháková, nežná blondínka so zelenými očami, chodí každý rok o tomto čase  domov k rodičom.  Stretla sa s ňou aj Ľubica Hargašová.  

Naši a svetoví: Alica Reháková 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Keď Alica Reháková odchádzala do Čile nevedela sa po španielsky ani pozdraviť. Zamestnala  sa v spoločnosti, kde bola pracovným jazykom angličtina, ale porady boli  len v španielčine.  Ľubici Hargašovej  prezradila, že ju to tak vyburcovalo, že sa pol roka bola v tomto jazyku doma. A to bol ďalší krok úspechu. 

Naši a svetoví: Alica Reháková 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Alica Reháková, dievča z Topoľčian  je v Čile úspešná mladá podnikateľka. Vydala sa do dobrej rodiny, má milujúceho manžela. Fascinuje ju exotika, palmy, more  zvykla si už na juhoamerický spôsob života, ale Ľubici Hargašovej  naznačila, že  už   dlhšie uvažuje o výmene rušného Santiaga za pokojné malé slovenské mestečko.
 
Naši a svetoví: Alica Reháková 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Alica Reháková nie je jediná  Slovenka, ktorá uspela vo svete a chce sa vrátiť domov. Dnes sú už také možnosti, že je jedno, kde sa výborne sebarealizujete. Alica si také miesto našla a je spokojná.


Autorka: Ľubica Hargašová; Foto: archív AR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame