Rádiovíkend 23. 11. 2019 - pozvánky

Rádiovíkend 23. 11. 2019 - pozvánky

O týždeň sa na našom webe môže ocitnúť aj vaše podujatie, ak na ňom chcete vidieť turistov a milovníkov prírody. Píšte na adresu radiovikend@rtvs.sk.

23.11.
4. ročník lesného behu v obci Šemša

... sa začína dnes o 11:00 pred obecným úradom. Trate vedú okrem lesných ciest aj okolo významných pamiatok obce. Na výber máte z krátkej 5,5 kilometrovej a z dlhšej 11 kilometrovej trate.

28. - 30. 11.
Košický festival Iné cesty

... bude v priestoroch Prírodovedeckej fakulty od štvrtka do soboty. Uvidíte premietania autentických fotografií, spojené s rozprávaním cestovateľov, ktorí hľadajú, obdivujú a rešpektujú posledné nedotknuté miesta a kultúry na Zemi. Čakajú Vás zaujímaví ľudia, silné témy, vysnívané krajiny a úžasné fotografie.

29. 11.
Večerné pozorovania na Kysuckej hvezdárni v Kysuckom Novom Meste

... sa začína v piatok o 17:00 a v Pozorovateľni na Malom diele v Žiline o 16:45.

01. 12.
Festival Ľudia a hory

... sa začína budúcu sobotu o 15:00 v kine Turiec v Turčianskych Tepliciach. Majú pre vás prednášky a prehliadku audiovizuálnych programov od renomovaných slovenských aj zahraničných autorov z prostredia vysokých hôr celého sveta - aj zo Slovenských „lúhov a hájov".

Do 11.01.2020
Príroda našimi očami

... je výstava výtvarných prác s prírodnými motívmi autorov s mentálnym postihnutím. Pozrieť si ju môžete do 11. januára v Slovenskom múzeu prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši. Môžete sa stretnúť s kresbou, maľbou, grafikou, mozaikou ale nájdu sa aj trojrozmerné práce zhotovené z prírodných alebo odpadových materiálov.

Autor: Ladislav Eliaš; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame