Tohto týždňový seriál nie je nič pre vegetariánov, či vegánov. Je totiž riadne šťavnatý. Hovoriť sa bude o mäse. Ľubomíra Goljerová najskôr zamierila do ulíc, ktoré druhy preferujete vy?
Čo všetko ne-vieme o mäse 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Včera sme skúmali mäso hydinové, dnes sa pustíme do bravčového. Chov prasiat má u nás dlhú históriu.
Čo všetko ne-vieme o mäse 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Pri tohto týždňovom seriáli sa určite mnohým zbiehajú slinky na stejky, rezne či bifteky. Reč je totiž o mäse. Chuť však ide ruka v ruke s kvalitou. Na čo pozeráte pri výbere mäsa vy?
Čo všetko ne-vieme o mäse 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Hoci Slovensko bolo kedysi známe ako ovčiarska krajina, jahňacieho mäsa jeme žalostne málo. Poďme zabojovať zo zlými zvykmi, slovo má Ľubomíra Goljerová:
Čo všetko ne-vieme o mäse 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Náš šťavnatý seriál je dnes na konci. Po hydine, bravčovom, hovädzom a jahňacom mäse si dnes ešte pripravíme divinu. Slovo má Ľubomíra Goljerová.
Čo všetko ne-vieme o mäse 5
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.