Predvianočné upratovanie

Predvianočné upratovanie

Advent je už naozaj v plnom prúde. Patrí k nemu stretnutie s priateľmi, očakávanie Vianoc, ale napríklad aj také - upratovanie. Ak vám práve zamrzol úsmev na tvári, nemajte obavy, zozbierali sme odporúčania od profesionálov a určite nám to pôjde pekne od ruky. Do efektívneho predvianočného upratovania sa pustíme s Dášou Omastovou.

Predvianočné upratovanie 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Advent by mal byť aj o tom, že spomalíme, stíšime sa. Realita však často iná. Veď treba napiecť, nakúpiť a poupratovať. S tým posledným vám trochu pomôžeme. Dáša Omastová totiž zisťovala, ako upratovať dôkladne, no aj rýchlo a efektívne. Dnes to vezme od podlahy.

Predvianočné upratovanie 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme sa pustili do veľkého predvianočného upratovania . Dôvod je jasný. Chceme vám ušetriť čas i nervy a preto hľadáme čo najefektívnejšie riešenie a premyslenú stratégiu.

Predvianočné upratovanie 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme sa spolu pustili do predvianočného upratovania. Už sme stihli vyumývať okná, podlahy, kuchyňu aj kúpeľňu. Dnes otvoríme aj skrine a zásuvky, vyleštíme poličky. Slovo má Dáša Omastová.

Predvianočné upratovanie 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Upratovanie podlieha rôznym trendom - niektorí ho povýšili až na filozofiu, iní sa vďaka nemu zbavia nielen prachu, ale aj stresu, no a ďalší sa zas vracajú k postupom našich starých mám. Ako si z toho všetkého zobrať to najlepšie, povie Dáša Omastová.

Predvianočné upratovanie 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Dáša Omastová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame