Rádio Slovensko Slovensku

Rádio Slovensko Slovensku

Tri týždne, cesta cez celé Slovensko a 15 silných ľudských príbehov – takto vyzeral letný charitatívny projekt Rádio Slovensko Slovensku. Vďaka nemu sme už tretí rok spoločne pomáhali tým, ktorí to potrebujú. Počas leta sa nám podarilo vyzbierať takmer 45 000 eur. Kam peniažky išli? Na to sa pýtala Marianna Kovácsová:

Príbeh na týždeň: Rádio Slovensko Slovensku - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Celé leto sme spoločne pomáhali prostredníctvom letného charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku. Tá pomoc stála za to. Marianna Kovácsová sa opäť spojila s rodinami a pýtala sa, ako im vyzbierané peniaze pomohli. Začnime príbehom maleho Marcelka, o ktorého sa stará jeho maminka Alenka:

Príbeh na týždeň: Rádio Slovensko Slovensku - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čas sviatočný v nás prebúdza aj solidaritu s tými, ktorí to v živote majú ťažšie. Príbehy z nášho charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku počas letného putovania predstavila Marianna Kovácsová a tento týždeň sa k nim vracia. Pripomeňme si aj príbeh Oliverka.

Príbeh na týždeň: Rádio Slovensko Slovensku - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

My nepomáhame len na Vianoce, ale celý rok... Marianna Kovácsová prešla s charitatívnym projektom Rádio Slovensko Slovensku celú krajinu, vypočula si príbehy ľudí, ktorí potrebujú pomoc – a vy ste prispeli svojou troškou k tomu, že dnes majú peniaze na rehabilitácie, liečenia, kúpeľné pobyty, ale aj na fungovanie v bežnom živote. Začali sme v lete a pomoc pokračuje aj v zime...

Príbeh na týždeň: Rádio Slovensko Slovensku - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tri týždne sme v auguste putovali naprieč Slovenskom a nahrávali príbehy ľudí, ktoré to majú v živote naozaj ťažké. Podarilo sa nám zozbierať krásnu sumu 45 000 eur a naša pomoc pokračuje aj dnes. Marianna Kovácsová sa vracia k letnému charitatívneho projektu Rádio Slovensko Slovensku – vracia sa k ľuďom, ktorých navštívila:

Príbeh na týždeň: Rádio Slovensko Slovensku - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Všetky príbehy nájdete aj na našom webe, kde môžete prispieť ľubovoľnou sumou príbehu, ktorý vás najviac chytil za srdce. Ak sa neviete rozhodnúť, pošlite darcovskú sms v tvare DMS LUDIALUDOM bez diakritiky na číslo 877. Podporíte tak všetky príbehy sumou 5 eur.

Autorka: Marianna Kovácsová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame