Naši a svetoví: Ivana Kuráňová, módna návrhárka

Naši a svetoví: Ivana Kuráňová, módna návrhárka

Ešte nemá 40 a už sa môže pochváliť, že jej modely má vo svojom šatníku britská vojvodkyňa Kate,  manželka bývalého amerického prezidenta, aj filmové hviezdy. Teší ju to, ale nechváli sa. Tvrdí „dobré sa chváli samé.“ Módna návrhárka Ivana Kuráňová, pôsobila 11 rokov v zahraničí, zaujala, získala skúsenosti, kontakty a spolu s rodinou sa vrátila domov. Práve v Ružomberku, v príjemnom rodinnom dome, kde býva s manželom, s dvomi deťmi a so psom , sa s ňou stretla Ľubica Hargašová.

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Módna návrhárka Ivana Kuráňová, rodáčka z malej dediny pri Ružomberku, si s veľkým úspechom vyskúšala pracovnú atmosféru v prestížnych módnych salónoch v Londýne aj v New Yorku. Veď kto by sa netešil, keď svoj model vidí napríklad na Penelope Cruz na premiére filmu Sahara. Svet uznal jej kvality a precíznosť. Napriek všetkému sa vrátila domov. Je presvedčená, že vytvárať modely pre svetové hviezdy sa dá aj v malej dielni v Ružomberku. Aj o tom porozprávala Ľubici Hargašovej.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Módna návrhárka Ivana Kuráňová, je atraktívna mladá žena, ale na to čo vie a čo už dokázala, je až príliš skromná. Ak sa jej však podarí vytvoriť v Ružomberku reprezentatívny salón, o ktorom už dlho sníva, možno docieli, že... „ ak nejde Mohamed k hore, ide hora k Mohamedovi...“, budú za ňou chodiť  na Slovensko osobnosti zo sveta módy, nie ona za nimi. o by bola obrovská výhra.

Autorka: Ľubica Hargašová; Foto: Facebook IK

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame