Moderátorka Nora Gubková má nového partnera

Moderátorka Nora Gubková má nového partnera

Obľúbená rozhlasová relácia Rádia Slovensko, RTVS, Hosť Nory Gubkovej ponúkne po letnej prestávke poslucháčom viaceré inovácie.  „Po dvoch rokoch sa mi splní ďalší profesionálny sen“ naznačuje zmeny známa moderátorka. „Jednotlivé epizódy relácie sa totiž nebudú vysielať výlučne z bratislavského štúdia. Za zaujímavými hosťami budem cestovať po celom Slovensku, na čo sa veľmi teším“ hovorí Nora Gubková, ktorá sa vyberie aj na miesta, ktoré sú verejnosti neprístupné, napríklad do Výcvikového centra na Lešti.

Najväčšou zmenou však bude príchod nového moderátorského partnera. Reláciu bude na striedačku s Norou Gubkovou moderovať známy televízny športový komentátor Stano Sčepán. Jeho príchod bude znamenať aj rozšírenie tematického záberu o inšpiratívne osobnosti z oblasti športu.

Jedna z najpočúvanejších rozhlasových relácií sa bude aj naďalej vysielať v Rádiu Slovensko po 13. hodine. Dramaturgicky ju bude tak ako doteraz pripravovať Eva Sládková.

Indendant Rádia Slovensko a dlhoročný moderátor Roman Bomboš od zmien očakáva ďalšie posilnenie pozície značky a kreditu na trhu rozhlasových staníc. Verejnoprávny rozhlas dlhodobo poskytuje poslucháčom najväčší objem hovoreného slova v podobe aktuálneho spravodajstva a publicistiky a stále patrí k hlavným informačným zdrojom, ktoré obyvatelia Slovenska primárne sledujú.

Relácia Hosť Rádia Slovenska s Norou Gubkovou / so Stanom Sčepánom je dostupná na všetkých podcastových platformách, ako aj na webe radioslovensko.sk .

230904_RS_NoraGubkova_StanoScepan_IMG_8895.jpg

Rádio Slovensko; Foto: Jindřich Bardon

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame