Študentská osobnosť Slovenska

Študentská osobnosť Slovenska

Mladí a ocenení – to môžeme povedať o trinástich mladých osobnostiach, ktoré sa nedávno stali laureátmi každoročného ocenenia Študentská osobnosť Slovenska. Už 19 rokov takto výnimočných študentov alebo doktorandov oceňuje nezisková organizácia Junior Chamber International Slovakia. Ocenenia si prevzalo trinásť mladých inšpiratívnych ľudí. Ivana Ilgová nám ich postupne predstaví. Dnes je to kategória hutníctvo.

Študentská osobnosť Slovenska - Katarína Pauerová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Študentská osobnosť Slovenska po devätnástykrát toto ocenenie nedávno odovzdala nezisková organizácia Junior Chamber International Slovakia mladým výnimočným ľuďom z radov študentov a doktorandov. Ocenenie je pre nich odmenou za ich úsilie, ktoré odovzdávajú slovenskej vede. Ivana Ilgová nám týchto trinásť laureátov postupne predstavuje.

Študentská osobnosť Slovenska Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Trinásť mladých ľudí sa nedávno dočkalo ocenenia svojej študijnej či vedeckej práce. Nezisková organizácia Junior Chamber Slovakia International každoročne udeľuje inšpiratívnym študentom a doktorandom tituly Študentská osobnosť Slovenska a Ivana Ilgová bola pri tom.

Študentská osobnosť Slovenska Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Sú mladí a sú výnimoční. Právom si zasluhujú ocenenie Študentská osobnosť Slovenska. V trinástich kategóriách im ho odovzdala nezisková organizácia Junior Chamber Slovakia International, ktorá tak robí už 19 rokov. S Ivanou Ilgovou každý deň spoznáme jedného laureáta.

Študentská osobnosť Slovenska Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Stať sa Študentskou osobnosťou Slovenska sa nepodarí každému – trinástim študentom a doktorandom z celého Slovenska sa to podarilo nedávno. Nezisková organizácia na podporu mladých ľudí pre ich budúce povolania Junior Chamber Slovakia International už devätnástykrát ocenila mimoriadne študijné a vedecké výsledky v trinástich kategóriách a Ivana Ilgová nám tieto osobnosti predstavuje.

Študentská osobnosť Slovenska - Denis Kozerawski Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Študentská osobnosť Slovenska - Katarína Alexandra Daňková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Podporiť mladých ľudí z radov študentov a doktorandov si už devätnásť rokov kladie za cieľ cena Študentská osobnosť Slovenska. Nezisková organizácia Junior Chamber International Slovakia ju nedávno odovzdala trinástim laureátom. Ivana Ilgová bola pri tom, ocenených mladých nám predstavuje a dnes je to Alžbeta Demianová.

Študentská osobnosť Slovenska - Alžbeta Demianová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Byť mladý a ocenený je motivujúce. Nedávno si trinásť študentov a doktorandov odnieslo ceny Študentská osobnosť Slovenska. Poďme si predstaviť ďalšiu z nich.

Študentská osobnosť Slovenska - Martin Haba Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Vysokoškolské alebo doktorandské štúdium nie je jednoduché, ale ak sa mladým ľuďom výnimočne darí, môžu sa dočkať ocenenia Študentská osobnosť Slovensku. Už po 19krát takto mladých v trinástich kategóriách ocenila nezisková organizácia Junior Chamber International-Slovakia. Ivana Ilgová nám predstaví laureátku v kategórii farmácia.

Študentská osobnosť Slovenska - Katarína Sujová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Študentská osobnosť Slovenska. Táto cena našla svojich adresátov nedávno a my si ich všetkých predstavujeme.

Študentská osobnosť Slovenska - Vladimír Held Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na zbieranie ocenení za svoju prácu máme celý život, ale prečo s tým nezačať už počas študentských čias? Trinásť mladých Slovákov sa môže pochváliť, že sa stalo Študentskou osobnosť Slovenska. Nezisková organizácia Junior Chamber Slovakia International opäť nedávno ocenila výnimočných študentov a doktorandov a nevynechala ani oblasť Elektrotechnika a priemyselné technológie.

Študentská osobnosť Slovenska - Fridrich Egyenes Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Študentská osobnosť Slovenska - David Liška Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Je ich trinásť a všetci sú aktuálnymi držiteľmi ocenenia Študentská osobnosť Slovenska. Nezisková organizácia Junior Chamber International Slovakia toto ocenenie každoročne udeľuje výnimočným študentom a doktorandom. Ivana Ilgová nám dnes predstaví poslednú laureátku a to v kategórii Prírodné vedy a chémia.

Študentská osobnosť Slovenska Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Ivana Ilgová; ILUST. FOTO: TASR - Dano Veselský

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame