Rádio Slovensko Slovensku 2024

Rádio Slovensko Slovensku 2024

Pomôžte ľubovoľnou sumou a staňte sa súčasťou projektu Rádio Slovensko Slovensku.

V spolupráci s neziskovou organizáciou Ľudia ľuďom chceme štvrtýkrát prispieť tým, ktorí to najviac potrebujú.

Predstavíme vám príbehy ľudí, ktorí to nemajú jednoduché a zároveň vás zavedieme do rôznych kútov Slovenska. Viac o putovaní Slovenskom našej kolegyne – redaktorky Marianny Kovácsovej s tímom RSS sa dozviete vo vysielaní Rádia Slovensko, ale aj na našich sociálnych sieťach (Facebook, Instagram, YouTube).

Charitatívny projekt Rádio Slovensko Slovensku vstupuje do 4 ročníka! Redaktorka Mariana Kovácsová vám v jeho úvode prináša pilotný príbeh (vo vysielaní programu Dobré ráno, Slovensko! už 10. júna 2024), ktorého kulisou bude národný štafetový beh Košice - Bratislava The RUN Slovakia (počas víkendu 7. až 9. júna 2024). Dobrú vec však môžete urobiť už teraz - podporíte tak už aj náš úvodný pilotný príbeh.

Pomôcť môžete až do konca roka

Tento rok pomáhame šestnástim príbehom z nášho vysielania aj darcovskou správou SMS v tvare:

„DMS LUDIALUDOM“, zašlite na číslo 877. Cena SMS je € 5,- .

Darcovská SMS správa je správa, ktorú zákazník prijme a ktorá je spoplatnená sumou 5 eur. Každý, kto chce podporiť dobrú vec, musí poslať SMS správu v tvare DMS LUDIALUDOM (teda DMS medzera LUDIALUDOM) na číslo 877 spoplatnenú bežnou cenníkovou cenou operátora. Mobilní operátori odvádzajú 100 % z každej darcovskej SMS správy. Obdarovaný dostane 96% ceny z každej darcovskej SMS správy.

Ak zákazník pošle SMS správu v nesprávnom tvare, dostane hlásenie s upozornením, že zadal nesprávny text. Darcovská SMS správa mu účtovaná v takom prípade nebude.

Viac informácií o mechanizme DMS nájdete na www.donorsforum.sk.

Ľubovoľný finančný príspevok môžete poslať aj priamo na účet uvedených príbehov, ako aj na ďalšie príbehy z portálu Ludialudom.sk.

Za pomoc ĎAKUJEME za tých, ktorí to potrebujú.


PRÍBEHY 2024

Rehabilitácia pre Andreja s DMO na skvalitnenie zdravotného stavu

Andrej je mladý muž, ktorý však od malička trpí viacerými diagnózami, ako sú napríklad DMO, epilepsia, skolióza či strabizmus. Pravidelne navštevuje rehabilitácie a cvičenia, pretože len s nimi môže napredovať. Pre jeho rodinu je to však finančne veľmi náročné. Pomôžme Andrejovi skvalitniť mu, pomocou rehabilitácií, jeho zdravotný stav.

Rehabilitácia pre Andreja Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viac o príbehu si môžete prečítať TU.

240610_RSS_Pribeh_00_Pilot_IMG_1918.jpg

Rádio Slovensko

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame