Jeseň v kúpeľoch s Rádiom Slovensko!

Jeseň v kúpeľoch s Rádiom Slovensko!

Vyhrajte s Rádiom Slovensko víkendový pobyt pre dvoch v kúpeľoch Piešťany!

Počúvajte naše vysielanie v pondelok, stredu a v piatok pred deviatou hodinou, odpovedzte správne na vedomostnú otázku týkajúcu sa piešťanských kúpeľov a jeden z deviatich víkendových pobytov pre dve osoby je váš. Začíname už v pondelok 10. októbra. Zapojiť sa môžete do 28. októbra (konkrétne v pracovných dňoch 10.10., 12.10., 14.10.,17.10., 19.10., 21.10., 24.10., 26.10., 28.10.).

V našom rannom vysielaní vždy v pondelok, stredu a piatok o 8:49 hod. vyhlásime vedomostnú otázku, pripomenieme vám ju po 10. hodine a môžete sa zapojiť do našej hry o jesenný víkend plný oddychu v kúpeľoch Piešťany.

Pošlite správnu odpoveď na vedomostnú otázku na e-mailovú adresu kupele@rtvs.sk. V texte uveďte správnu odpoveď, meno, priezvisko, adresu a telefónne číslo, prípadne pošlite sms správu na číslo 7773 v tvare KUPELE medzera správna odpoveď a kontaktné údaje (meno, priezvisko, adresu a telefónne číslo). Svoje odpovede môžete posielať od vyhlásenia vedomostnej otázky do 11.00 hod. Možný výherca bude vybraný náhodným výberom a kontaktovaný telefonicky. Ak nám zopakuje správnu odpoveď, stáva sa výhercom jesenného víkendu v piešťanských kúpeľoch. Ak hráč nebude vybraný, jeho e-mail alebo SMS budú automaticky zaradené do hry v ďalších dňoch. Meno výhercu sa dozviete po 13. hodine v Rádiu Slovensko.

Vedomostné otázky nájdete aj na našom webe a Facebooku Rádia Slovensko.

Štatút hry Jeseň v kúpeľoch Piešťany  nájdete tu.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame