Aj tento rok "Auto na kľúč"

Aj tento rok "Auto na kľúč"

Chcete vyhrať auto? Počúvajte Rádio Slovensko!

Stačí mať naladené Rádio Slovensko, naozaj pozorne počúvať a pritom bezpečne jazdiť. Na 90 motoristov čaká 90 kľúčov, ale len 1 z nich odomkne novú Hondu Jazz.

Hra Auto na kľúč bude prebiehať počas pracovných dní od 24. júla do 21. augusta 2019.
Naša motohliadka bude počas štyroch týždňov križovať cesty po celom Slovensku. Motohliadka bude pravidelne do štúdia Rádia Slovensko ohlasovať evidenčné čísla áut, ktoré práve idú pred ňou, a v živom vysielaní vyzve vodiča ohláseného automobilu, aby do piatich minút bezpečne zastavil. Ak vodič zastaví, motohliadka zastaví tiež a vodič zažije naozaj „kľúčový" okamih, pretože si bude môcť vybrať 1 z 90 kľúčov od auta. A vieme, že práve 1 z týchto 90 kľúčov je naozaj kľúčom od nového auta, ktoré vlastník kľúča vyhrá nie na deň, ani na víkend, ale navždy. Je zrejmé, že kto nepočúva v aute Rádio Slovensko, nebude počuť výzvu na zastavenie a príde tak o svoj „kľúčový" okamih.

Kto sa stane majiteľom Auta na kľúč a získa ho navždy? Ten, komu sa ho svojím kľúčom podarí odomknúť. Držitelia všetkých 90 kľúčov sa o to pokúsia na veľkom finále, ktoré sa bude konať v sobotu 7. septembra 2019 o 13:00 na Radvanskom jarmoku v Banskej Bystrici na námestí SNP na hlavnom pódiu.

Prinášame zostrih „kľúčových okamihov“, ktoré s nami zažili poslucháči Rádia Slovensko. Kľúče rozdávame po celom Slovensku až do 21. augusta.
Tešíme sa na všetkých, ktorí chcú vyhrať novú Hondu Jazz.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Jazdite v lete bezpečne s Rádiom Slovensko, zažite svoj „kľúčový" okamih a vyhrajte novú Hondu Jazz.

Štatút súťaže nájdete tu.

Galéria

2019_Auto_na_kluc_01.jpg 2019_Auto_na_kluc_02.jpg 2019_Auto_na_kluc_03.jpg 2019_Auto_na_kluc_04.jpg 2019_Auto_na_kluc_05.jpg 2019_Auto_na_kluc_06.jpg 2019_Auto_na_kluc_07.jpg 2019_Auto_na_kluc_08.jpg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame