Veľkou Fatrou – 3. časť

Veľkou Fatrou – 3. časť

Od rána prechádzame Veľkou Fatrou... Už o chvíľu nás čaká celé Slovensko ako na dlani! Prežite s nami záverečné kilometre stúpania na tretí najvyšší vrchol Veľkej Fatry, na krásnu pani Krížnu. Posledná časť našej cyklotúry sa začína vo výške približne 1200 metrov. Soňu Weissovú a jej sprievodcu Dušana Kováča čakajú posledné metre k vrcholu.

Veľkou Fatrou – 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vďaka cyklistickému letu s Rádiom Slovensko môžete nielen prechádzať tými naj trasami Slovenska, ale každý piatok môžete aj vyhrať jeden z desiatich bicyklov a knihu, ktorá poteší všetkých cyklonadšencov, kto bol úspešný dnes, sa dozviete po 16. hodine.

Galéria

martina kubaniova (2).jpg martina kubaniova (3).jpg martina kubaniova (4).jpg martina kubaniova (7).jpg Sona Weissova (8).JPG martina kubaniova (8).jpg SW (1).JPG Sona Weissova (9).JPG Sona Weissova (10).JPG Sona Weissova (11).JPG Sona Weissova (12).JPG Sona Weissova (13).JPG Sona Weissova (14).JPG Sona Weissova (15).JPG Sona Weissova (17).JPG Sona Weissova (19).JPG Sona Weissova (20).JPG Sona Weissova (21).JPG
Autorka: Soňa Weissová foto: Soňa Weissová a Martina Kubániová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame