To najlepšie zo zábavníkov 2021

To najlepšie zo zábavníkov 2021

Zábavu a príjemnú pohodu vám  v Rádiu Slovensko ponúkajú zábavníky Skúška sirén Tomáša Hudáka a Sama Trnku, Pichli vidly Jána Snopka, Dvojbodky Pavla Danišoviča a Martina Hubu, Pálenica Borisa Filana a Spojky Adely Vinczeovej. Do najbližšej silvestrovskej hodinky sme pre vás pripravili koktail namiešaný z úryvkov z každého zábavníka.Želáme vám dobrú zábavu!

Silvestrovské To najlepšie zo Skúšky sirén

Nedeľný zábavník Skúška sirén Tomáša Hudáka, Sama Trnku a Kamila Mikulčíka a  známe rozhlasové rubriky očami humoristov.

Silvestrovské To najlepšie zo Skúšky sirén Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Silvestrovské To naj z Pichli vidly

Ako stretnutie s najlepšími tohtoročnými momentmi zábavnika Pichli vidly uvádzame úryvok z inšpektora Colomba v autorskej optike aj interpretácii Rasťa Piška.

Silvestrovské To naj z Pichli vidly Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Silvestrovské To naj z Dvojbodiek

Po viac ako sedemročnej spolupráci pri príprave relácie Dvojbodky nás navždy opustil legendárny komik, textár a režisér  Milan Lasica.  Aby Dvojbodky mohli pokračovať ďalej, oslovili sme, spolu s Pavlom Danišovičom, ďalšiu hereckú a režisérsku osobnosť - Martina Hubu. V najbližších chvíľach sa obaja umelci vyznajú zo svojho vzťahu k výnimočnému režisérovi Milošovi Pietorovi.

Silvestrovské To naj z Dvojbodiek Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pálenica Borisa Filana

Ako to najlepšie z tohtoročnej Palenice tvorcovia vybrali úryvok z rozprávania rozpravkara a hudobníka Braňa Jobusa. Nerušené počúvanie.

Pálenica Borisa Filana Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Silvestrovské To najlepšie zo Spojok

Do obľúbeného nedeľného zábavníka Spojky si Adela Vinczeová aj v tomto roku pozývala zaujímavých hostí. Ponúkame vám ukážku z rozhovoru s hosťom, ktorého moderátorka sama predstaví.

Silvestrovské to naj zo Spojok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: OLDV; Foto: PIXABAY/Pexels

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame