Príbehy ľudskosti na Veľkú noc

Príbehy ľudskosti na Veľkú noc

Rúška sa stali každodennou súčasťou nášho života Rúška potrebujeme a tak sa rozhodli spojiť svoje sily nielen rodiny, mestá, ale i resocializačné či komunitné centrá. Viac povie Mária Petríková.

1 - Príbeh o rúškach Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Do divadla v tomto čase ísť nemôžeme, preto sa divadlo pozvalo k nám domov. Viaceré scény sprístupnili na internete svoje predstavenia. A nielen to. Herci nahrávajú z domu videá a v nich čítajú deťom rozprávky - dospelým zasa ponúkajú svojich obľúbených autorov. Lenka Dzobová objavila na sociálnej sieti aj túto známu rozprávku z dielne Slovenského národného divadla:

2 - Príbeh o divadle Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zvýšené hygienické normy, práca vo dne i v noci a napriek tomu ich nikto neoslavuje. Pre bežných ľudí neviditeľní pekári však chodia do práce bez výnimky, aby sme ráno mali v obchodoch čerstvý chlieb a pečivo. O ich láske k chlebu, ale aj súčasných problémoch je dnešný diel príbehu s Blaženou Bóoczovou:

Príbehy ľudskosti na Veľkú noc 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Veľká kríza vyvolala aj veľkú vlnu solidarity a my predstavujeme aspoň malý kúsok z nej. Dnes začneme v potravinách. Aj tam Ľubomíra Goljerová stretla mnohých dobrovoľníkov.

Príbehy ľudskosti na Veľkú noc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tlieskame a ďakujeme tým, ktorí sú v čase pandémie v prvej línii - dobrovoľníkom, vedcom, podnikateľom, ktorí pomáhajú... Nestihneme vymenovať všetkých, ale aspoň zopár z nich dostalo priestor v našom príbehu. Dnes sú to policajti a vojaci. Slovo má Lukáš Mano.

Príbehy ľudskosti na Veľkú noc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame