Couchsurfing – záruka nezvyčajných zážitkov z celého sveta

Couchsurfing – záruka nezvyčajných zážitkov z celého sveta

Stačí sa zaregistrovať na internetovej stránke a takmer kdekoľvek na svete sa môžete ubytovať u domácich. Zhruba takto funguje couchsurfing, čoraz obľúbenejší aj u našich cestovateľov. Napríklad Lýdia Machová ho využila takmer po celej Európe, ale takisto v Ázii a Južnej Amerike. Dohromady bývala u 42 hostiteľov a ako povedala Eve Vasilovej - hoci je to zadarmo, vždy sa im snaží nejako revanšovať:

Couchsurfing – 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pôsobí ako tlmočníčka a jazyková mentorka a znalosť siedmich cudzích jazykov využíva aj pri cestovaní po svete. Lýdia Machová nám dnes rozpráva o tom, čo zažila vďaka couchsurfingu Evu Vasilovú zaujímalo, či sa niekedy doslova otočila medzi dverami:

Couchsurfing – 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Lýdia Machová teraz už zbiera ďalšie cestovateľské zážitky a skúsenosti, tak jej poprajme veľa šťastia. No a miesta, o ktorých nám rozprávala dnes, si môžete aj pozrieť, ak si pozriete našu galériu.

Foto:

1. Paríž; 2. a 3. Gruzínsko; 4. Byt v Bangkoku; 5. Morské prasiatko v Peru; 6. Bývanie v Peru; 7. a 8. Asado v Argentíne

Galéria

Pariz.JPG Gruzinsko a Azerbajdzan-u.jpg Uplitsikhe v Gruzinsku-u.jpg Byt v Bangkoku.jpg Morske prasiatko v Peru.JPG Byvanie v Peru_sprcha.JPG Asado 2.jpg Asado v Argentine.jpg
Autorka: Eva Vasilová Foto: Lýdia Machová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame