Zanzibar – exotika šikovne a lacno

Zanzibar – exotika šikovne a lacno

Možno aj vy snívate o nejakej skutočnej exotike, ale myslíte si, že to je dovolenka len pre bohatých. Že to nie je celkom tak, hovorí Janka Sweighoferová, ktorá navštívila 40 krajín sveta čo najlacnejším spôsobom. Medzi ne patrí aj africký ostrov Zanzibar. Zopár praktických rád   - ako na to -  povedala Eve Vasilovej:  

1.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zanzibar – najznámejší ostrov zo súostrovia v Indickom oceáne na juhovýchodnom pobreží Afriky. Autonómny štát, ktorý patrí k Tanzánii. Príjemné počasie je tam počas celého roka, ale hlavná sezóna trvá  od októbra do marca, keď sa priemerná teplota pohybuje okolo 30 stupňov. Presvedčila sa o tom aj cestovateľka a blogerka Janka Schweighoferová a dnes nám radí, ako si túto exotiku užiť čo najlacnejšie. Evu Vasilovú zaujímalo, na čo si dávať pozor pri výbere jedla:

2.časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Aj takýto je Zanzibar, ako ho zažila Janka Schweighoferová. O svojich skúsenostiach z celého sveta píše na svojom blogu, za ktorý dostala aj ocenenie bloger roku 2017.

Galéria

nungwi beach.jpg dala-dala.jpg Pilau_1.jpg chatky slamene strechy.jpg hviezdice - inak bacha, oni kvoli tejto fotke zomreli...nevedela som vtedy zial .jpg odliv Nungwi.jpg zanzi pizza.jpg pranie zanzi.jpg vyhlad Nungwi.jpg trhy stone town.jpg počas odlivu na plážach v zátoke.jpg
Autorka: Eva Vasilová; Foto: travelhacker.blog

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame